Как мина 15-ти.Първия учебен ден.

R3sp3k7

Registered
Как ви мина първия учебен ден :D
Намен тъпо седяхме прави сигорно 1-2 после ни дадоха учебниците и айде от 8 до 10 :D :D :D Айде разкажете и вие.

При мен нищо особено. :Д Седях през повечето време прав .. караха ме да ям морков .. само 1 път аз отказах и ме оставиха :Д .. като ни посрещнаха новите класове 1 по 1 .. първият 8 клас изяде яко моркови по глава за нас от 9 клас не им останаха и ни се размина .. :D
Догодина ще има яко зайци :twisted:

Как ли може.
Отидохме там събрахме се класа и се забучихме в едно кафе.
После като ни събраха в училището казваха някакви речи, но както винаги нашият клас не бяхме там където трябва, а пред един павилион за това може би занапред ще пострадаме :D
После със старата ни класна и отидохме в едно кафе, докато новата ни класна ни чакаше да влезнем в час... така и не влезнахме :D
После едно момиче, което е влизало ни донесе в кафето програмата, преписахме я. Седяхме в кафето и си говорихме още около половин, един час и си тръгнахме :)

ха ни е пък стояхме 1 час прави няква пееше там някви речи чудеса и после дадоха програмата имахме философия ама тоя се си говори сам и после аре на кафенце одихме да са снимаме за лични карти и такива тъпотии и аре са прибрахме ся.

Един приятел снима за кво ставаше дума в моето даскало(ПГБТ Пловдив).Когато хитреците от vbox одобрят клипа ще дам линк да се порадвате.Тва даскало се превърна в огнище на третата световна война :D

Че той още не е свършил... разбрахме се с класа вечерта да се видим и да го полеем... имаме резервация и ще идем :)

Аз тъкмо се прибирам :D Ам видяхме се, пихме биричка, после ходихме на кафе и така :) Първи учебен ден както винаги.

deam0n каза:
Аз тъкмо се прибирам :D Ам видяхме се, пихме биричка, после ходихме на кафе и така :) Първи учебен ден както винаги.
Аз чаках да мине 10 и тогава пих бира :D

ем как да мине отидахме там 9 часа посабрахме се класа там към 10 15 човека додаха, там директорката дранка някви речи ала бала и нещо от станишката после казаха на зайците кои са им класни, вкараха ги в даскалото пък нии останахме отвънка и ни пуснаха яко музика бас едно друго както си му е реда после аз и още трима отидахме в едно кафе и в това кафе са събрахме към 20 човека само познати и после се прибрах.

нищо особенно.

trevata каза:
deam0n каза:

Ам ние пихме към 9 и после у кафето още.

deam0n каза:
trevata каза:
deam0n каза:

Ам ние пихме към 9 и после у кафето още.
:? Чуствам заплаха ...... :?

Back
Горе