Как мога да сложа рамка на заоблена кутия?

hackera

Registered
Как мога да сложа рамка на заоблена кутия? Някой ако може да обясни с няколко изречение, защото не разбирам много ог фотошопа.

Кликваш 2 пъти върху Layer-a с кутията, трябва да ти излезе един прозорец Layer Syle най-отдолу цъкаш върху Stroke и ще ти излезе рамката от там си я настройваш какъв цвят и размер да бъде :)

Значи виж този урок да не ти го пиша

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1270

стигаш до стъпка "4" прилагаш я и нея за да маркираш кутията и след това му даваш ctrl+c и после ctrl+v и трябва да ти се копира кутията и да ти излезе нов слой после цъкаш 2 пъти върху новия слой.

Ако нещо не съм обеснил както трябва питай :)

аз имам вече направени кутии само рамка искам да им сложа ... правих това което каза ма пак не се отвори :?

Не бе човек нямах предвид да правиш нова кутия а да изрежех тази за да се отдели от бекграунда на нов слой за да може да и сложиш рамката :)

ами направи на ново това червеното на нов слой или да е прозрачен фона и после дясно копче блеединг опшънс строук избираш размер цвят отвън отвътре :) :?:

не е толкова сложно

просто на тази кутия и задаваш строук

да не е outline да Inline и готово

gamehack каза:
не е толкова сложно

просто на тази кутия и задаваш строук

да не е outline да Inline и готово

къде се задава не го виждам :roll:

big_tuck имаше предвид да цъкнеш два пъти върху слоя в палета със слоевете. Намира се долу вдясно на работното ти пространство дето пише Layers. И шейпа със заоблените ъгли трябва да е на нов слой. Или си го изрежи, или направо си направи нов с Rounded rectangle Tool.

1.-Изрязваш кутията на нов слой.
2.Задържаш ctrl и кликаш в квадратчето със снимка на слоя в панела с леарите, за да заредиш селекция.
3.-Select-Inverse.
4-Layer-Layer style-stroke след това само си настройваш размер, цвят и др.

Надявам се да съм била полезна.

Back
Горе