Как може да стане ?

iwanov

Registered
Как може да стане да си поставя банери отстрани на форума като на този форум тук: http://bg-heroes.com

И другия ми въпрос е как може да стане да си направя допалнителна страничка към форума обаче да се запази хедара и фоотера пак бодито да си е аз квото реша

Чел съм ги по няколко пъти тия уроци и пак не ми е ясно кво трябва да направя. :cry:

iwanov каза:
Чел съм ги по няколко пъти тия уроци и пак не ми е ясно кво трябва да направя. :cry:

Никой ли незнае това как ще стане...

влизаш в директорията на форума templates/твоя-теммплейт/ ако искаш да са ти отдолу отваряш overall_footer.tpl и слагаш кода на банера най отдолу :?: ако искаш да са ти отгоре отваряш overall_header.tpl и слагаш кода най отдолу ! :?:

djvato каза:
влизаш в директорията на форума templates/твоя-теммплейт/ ако искаш да са ти отдолу отваряш overall_footer.tpl и слагаш кода на банера най отдолу :?: ако искаш да са ти отгоре отваряш overall_header.tpl и слагаш кода най отдолу ! :?:

Пич това ми е ясно как става ама ми погледни първия пост.
Се пак мерси за отделеното време.

asteryx каза:
искаш да ти излиза нещо като фрейм отстрани форума ти да си е така а отстрани да се отвори място за банери така ли
ами да нещо такова

Back
Горе