Как се прави резерно копиране на базата данни?

ystefanov

Registered
Форум phpbb3, трябва да направя резерно копие на базата данни преди инсталацията на един мод, някой може ли да ми подскаже как става това?

phpmyadmin > отиваш на базата данни на форума и даваш Export, а после ако си объркал нещо от Import я слагаш (и всичко става така - както когато си направил Export-а)

Търси някъде по админ панела да пише backup, бекъп или нещо такова... ако не влизаш в phpmyadmin... влизаш си в базата данни и даваш експортиране.

ystefanov каза:
Форум phpbb3, трябва да направя резерно копие на базата данни преди инсталацията на един мод, някой може ли да ми подскаже как става това?
Би трябвало да е от тук:
beacup.png

boby_29 каза:
phpmyadmin > отиваш на базата данни на форума и даваш Export, а после ако си объркал нещо от Import я слагаш (и всичко става така - както когато си направил Export-а)

Успях да си направ резерно копие на базата данни по горепосочения начин, но сега проблемът е, че не мога да я импортна обратно.
Отивам във phpMyAdmin и там от импорт, но ми дава някава грешка, че такава вече съществува. От къде може да произхожда проблема?

Back
Горе