Как се прави реклама извън контейнер ?

lglgl1

Registered
Някой можели да ми каже как става този номер ? да излиза рекламата извън освновния контейнер (див) ? в интернет не намирам по какви ключови думи да рърся.

5721052O.jpg

Съжалявам ако темата пускам в не правилен раздел модераторите да я преместят ако може, в слчая ако нарушавам правилата на форума.

И също така надявам се ме разбрахте какво имам предвид и съм обеснил достатъчно добре.

Ако става въпрос за дизайна, просто правиш div с широчина по-голяма от тази на основния /overflow-а трябва да е visible/.
След това слагаш някакъв canvas или изображение за сянката в ъгъла и си готов :D

Нещо такова трябва да е http://jsfiddle.net/7v9cT/

В div-a ad трябва да се сложи canvas-а/изображението /може да се използва и абсолютно позициониране със съответен float в ляво и дясно/

Аз се сетих за този метод, но може да има и по-удачен :D

lglgl1 каза:
Някой можели да ми каже как става този номер ? да излиза рекламата извън освновния контейнер (див) ? в интернет не намирам по какви ключови думи да рърся.

5721052O.jpg

Съжалявам ако темата пускам в не правилен раздел модераторите да я преместят ако може, в слчая ако нарушавам правилата на форума.

И също така надявам се ме разбрахте какво имам предвид и съм обеснил достатъчно добре.

Дясно копче на мишката и Inspect element ако си на Chrome : )

Back
Горе