Здравейте трябва ми просто скриптче с:
1 регистрация на потребител
и другото нещо което ми трябва е като се регистрира този потребител да може да добавя от време на време 3 неща
1-во
Километри на колата (колко тотално е километража на колата в момента)
2-ро
Колко бензин е сложено в момента в колата (предполага се че колата се зарежда до горе с бензин всеки път)
3-то
На каква цена е сложен бензина
каква е идеята
след като тези неща се добавят в базата данни за съответния потребител
след седмица или когато бензина намалява като човека влезне пак от телефончето си примерно и сложи тази информация вече стават 2 пъти слагане на бензин за съответния потребител и следователно може да се изчисли колко бензин е изгорил човека през това време
формулата ще е
Сегашния километраж на колата - Предишния километраж = Колко километри са изминати от последното зареждане
пример:
100 000 в момента - 99 000 предишно зареждане = 1000 километра
1000 километра - колко литра бензин са заредени в момента = колко километра е изминала колата от последното зареждане
пример:
1000 километра / 10 литра = 100 километра е изминала колата от последното зареждане
може ли някой да направи този простичък скрипт за мен моля?
1 регистрация на потребител
и другото нещо което ми трябва е като се регистрира този потребител да може да добавя от време на време 3 неща
1-во
Километри на колата (колко тотално е километража на колата в момента)
2-ро
Колко бензин е сложено в момента в колата (предполага се че колата се зарежда до горе с бензин всеки път)
3-то
На каква цена е сложен бензина
каква е идеята
след като тези неща се добавят в базата данни за съответния потребител
след седмица или когато бензина намалява като човека влезне пак от телефончето си примерно и сложи тази информация вече стават 2 пъти слагане на бензин за съответния потребител и следователно може да се изчисли колко бензин е изгорил човека през това време
формулата ще е
Сегашния километраж на колата - Предишния километраж = Колко километри са изминати от последното зареждане
пример:
100 000 в момента - 99 000 предишно зареждане = 1000 километра
1000 километра - колко литра бензин са заредени в момента = колко километра е изминала колата от последното зареждане
пример:
1000 километра / 10 литра = 100 километра е изминала колата от последното зареждане
може ли някой да направи този простичък скрипт за мен моля?