Карибски пирати фен сайт

• Автор Автор ZooM
  • Начална дата Начална дата

ZooM

Registered
Наскоро го направих не гледайте че дадите на новините са от незнам кога си сайта го започнах в края на миналият месец но имах проблеми с компютара и го пуснах днеска в нета.линк към сайта
не жалете клавиатурата и отрицателен да е коментара искам да го чуя за да знам как да си оправя сайта!

Дизайна е добре менютата зле !
също така увеличи страницата повече width нещо ..
анкетата е ужас
като ползваш на някой места текста да е малак направи го и на всякаде за да пасва нещоо не ми допада така !

Брее :) Като един от най големите фенове на тоя филм (така се чувствам :D ) сайта ме радва. Намери повече информацийка, пооправи картинките (нещо не са на център).
Keep up the good work mate :P

ами за начало е добре.
но някак си не ми се връзва дизайна с темата на сайта не знам защо.
има и друго - явно си намлял размера на картинките защото стоят малко пикселизирани - не знам но аз така ги виждам
хедъра много гадно си го сплескал и него.
и да менюто е малко кофти.

сори за критиката ама и аз съм голям фен и дори мислех да правя такъв сайта ама ти си ме изпреварил :wink: :)

давай все така :?:

/// не да ме изпреварваш разбира се :twisted: :D
м/у другото мога да направя яко дизайнче само да имам време и нужните картинки :wink: :twisted:

естествено ,че е темплейт .важното че се е постарал пича пък и е в процес на обработка ....нали :wink:

За дизайна ще кажа че не си го правил ти. Хубаво си написал "All Rights Reserved..." в footer-а, обаче не си се сетил да махнеш:
Код:
<map name="Map2">
  <area shape="rect" coords="254,-1,412,30" href="http://www.zymic.com" target="_blank" alt="Free Templates by zymic.com">
</map>
в края на source-а.
Исках да кажа че си ползвал готов темплейт, което не говори много добре за сайта. Плюс тва тоя дизайн не се връзва със сайт за пирати и др. такива.

ЕТО ТЕМЛЕЙТА!

П.П. Вратите не се отПарят, а се отВарят!

От днес се отаврая новия сайт на филма Карибски пирати!Той ще е под името www.bg-pirates.hit.bg ,този сайт е със цел да помогне на сички фенове на филма да могат да бъдат информаирани за сичко относно филма Карибски пирати.Tова било като видеота,тапети информации и.т.н.И ако искате да гласувате за новия сайт, може да го направите от иконката на bgtop ;)!

Zoom ако искаш свържи се с моа в скайп; shadow8060 да поговорим за дизайна на сайта . намислил съм нещо за скин на сайта - може да го направя.

Back
Горе