Картинка на балон

kenwood10

Registered
Как да направя кода да показуа снимката примерно 50x50 а не да показва директорията на картинката :?

PHP:
onmouseover="return overlib ('<? echo get_car_image($row['carid']); ?>');

Това е балон ето го и целия код

PHP:
  <td width="70px" align="center" style="background: #e7e7e7;"><a href="<? echo get_car_image($row['carid']); ?>" onmouseover="return overlib ('<? echo get_car_image($row['carid']); ?>');" onmouseout="return nd();" ><img src="<? echo get_car_image($row['carid']); ?>" border="0" width="70px"></td>

Благодаря предстарително за помоща :)
 
Защо примерно, не вкараш реда от таблицата целия в echo""; и после не изведеш картинката от базата по същия начин :)
 
Ами ако съм те разбрал правилно би трябвало да е така :
onmouseover="return overlib ('<? echo <img src="get_car_image($row['carid']); ?>"');
:)
 
не.. не стана ето така стана ако на някои му варши работа..

PHP:
 onmouseover="return overlib ('<img src=<? echo get_car_image($row['carid']); ?> height=278 width=325');"
 

Горе