Картинка с размер 160x120

JoKs

Registered
Здравейте, въпросът ми е как мога да направя снимка на даден сайт и да я направя с размер 160x120 без да се разваля качеството ? Пример: www.ivoka.info от дясната страна "Последни проекти"

Просто си правиш нов документ 160х120 с Ps и си копваш там снимката на сайта нагласяш си размерите и готово...

Ако намаляш размера на картинката и после искаш да я видиш на цял екран както първоначалната нормално. И е нормално да ти стане пикселирано - все пак става по-малко. аз правя така: отиваш на Image-Image SIze и гледаш constrain proportions да ти е чекнато (не съм сигурна дали е по подразбиране). И после стига да напишеш само дължината или ширината, натискаш ок и готово. Мисля, че 160х120 е горе-долу пропорционално на 1024х768, така че няма да има нужда да разтягаш.

Чети внимателно и ще стане.

Отваряш проекта във фотошоп и след това си го сейваш като картинка.След това отваряш папката където си го запаметил и сиправиш да не е на икони или подробни данни а всичко в папката да се вижда като миниятюри. С някоя програма за правене на снимка на десктопа, снимаш и след това отново във фотошоп за да си изрежеш само това което ти трябва.
Успех. :?:

Аз бих влязал в бгтоп и бих добавил сайта на който искам картинка . След това цъкаш на "Новите 20" и там ще си видиш сайта с картинка :)

Back
Горе