Картинки Турбо

dakata__92

Super Moderator
Хей помните ли ги? :) Ако някой има такива картинки от дъвки Turbo и желае да разменя или нещо от сорта, да се свърже с мен на скайпа ми в профила. :?: Какви картинки си спомняте от доброто старо време и най-вече какви колекции сте събирали и пазите ? :lol:

Ами аз имам към 400 от едно време ама само една цяла колекция имам :) за 1 година ги бях събрал на времето ('96г някъде) ама си ги пазя за спомен :) за размяна незнам дали имам май тия които ми се повтаряха бях ги подарил на един приятел :)

DarkAngelOfhope каза:
Ами аз имам към 400 от едно време ама само една цяла колекция имам :) за 1 година ги бях събрал на времето ('96г някъде) ама си ги пазя за спомен :) за размяна незнам дали имам май тия които ми се повтаряха бях ги подарил на един приятел :)
Ахааа! От кои серии имаш картинки ? :)

Sport и Classic имам най - много картинки (сериите от '96г, после мисля че имаше нови серии с тези имена) и някакви други ама не помня какви бяха, утре ако не ме домързи ще ги потърся къде са и ще видя :D

DarkAngelOfhope каза:
Sport и Classic имам най - много картинки (сериите от '96г, после мисля че имаше нови серии с тези имена) и някакви други ама не помня какви бяха, утре ако не ме домързи ще ги потърся къде са и ще видя :D
Мойте са около 1000 - 1200, като имам около 300 повтарящи се :)

леле, това след време може да струва доста пари, като бях по-малък си ги лепих на библиотеката :D

nqkafff каза:
леле, това след време може да струва доста пари, като бях по-малък си ги лепих на библиотеката :D
Ммм няма куповачи! :) Основно се търсят картинки за до попълване на колекциите :)

Back
Горе