F federer_11 Registered 26 Април 2009 #21 admin каза: Между другото казват, че игри от сорта на CS подобряват зрението... Увеличете... Имам приятел, който започна да играе по пет часа на ден CS и веднага сложи очила
admin каза: Между другото казват, че игри от сорта на CS подобряват зрението... Увеличете... Имам приятел, който започна да играе по пет часа на ден CS и веднага сложи очила
D dkalinkov Registered 28 Април 2009 #22 federer_11 каза: admin каза: Между другото казват, че игри от сорта на CS подобряват зрението... Увеличете... Имам приятел, който започна да играе по пет часа на ден CS и веднага сложи очила Увеличете... мнезнам, аз носих цайси от 3годишен, купих си комп и почнах да играя игри, в който гледаш по-малки точки и като чели ми се оправи очите и сега не нося очила!
federer_11 каза: admin каза: Между другото казват, че игри от сорта на CS подобряват зрението... Увеличете... Имам приятел, който започна да играе по пет часа на ден CS и веднага сложи очила Увеличете... мнезнам, аз носих цайси от 3годишен, купих си комп и почнах да играя игри, в който гледаш по-малки точки и като чели ми се оправи очите и сега не нося очила!