Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Cooler Master MasterKeys Pro S доста време вече. Много съм доволен от нея.
Имам и Keychron K3 Ultra-slim с оптични клавиши, но не съм доволен. Капсите ми идват тесни и повече оптични клавиши няма да взема.
И последно бях решил, че искам да мина на split клавиатура и си сглобих това https://josefadamcik.github.io/SofleKeyboard/ (RGB версията). Като се освободя ще кача и снимка. За жалост не отделям много време на личния компютър вече и не мога да свикна на нея.
Иначе на работа съм с някаква на Logitech, на която свикнах много и ми е много удобна.
Ами и аз нямам добро мнение за K3. Моята е серия от 2г. някъде. Първо, че не останах доволен от оптичните клавиши(просто исках да ги пробвам), второ капсите както споменах ми идват леко тесни и усещането от там се променя доста и трето бях забелязал delay при натискането на клавиша.И аз в офиса съм с някакъв slim a4 tech и ми е супер удобно.. Гледах я тази Keychron K3, понеже може да работи и без кабел което си е плюс за мене и има CMD, но в редита нямат много добро мнение за нея.
Cooler master-a изглежда добър, но май го няма никъде в наличност.
wtf.. за първи път чувам за split клавиатура.

Абе, в този ред на мисли, да попитам някой ползва ли такова извращение:
![]()
Projection keyboard - Wikipedia
en.wikipedia.org
Или дори такова:
Да, и на мен ми се вижда голямо извращение наистина. Нямаш го момента със това дали смия пръст е усетил момента, че го е натиснал. Говоря за физичния, не визуалния сигнал.Лично на мене това ми се вижда като някаква страшна простотияВсе едно като touchscreen клавиатурите.. а те не са много удобни.
Това без да усещам, че натискам нещо - не мерси. Как аджеба да си ориентирам къде на клавиатурата са ми ръцете. Аз клавиатурата ли ще гледам или монитора.Абе, в този ред на мисли, да попитам някой ползва ли такова извращение:
![]()
Projection keyboard - Wikipedia
en.wikipedia.org
Или дори такова:
Кво беше в ДевБг? Не си истински програмист, ако си гледаш в ръцете докато кодиш.Това без да усещам, че натискам нещо - не мерси. Как аджеба да си ориентирам къде на клавиатурата са ми ръцете. Аз клавиатурата ли ще гледам или монитора.