Клас за детектване на голи снимки

Pok4

Registered
Здравейте,
Обмислям да вкарам този клас в галерията - https://adnan-tech.com/adult-image-validation-php/

Системата, която разработвам е гейминг ориентирана и се качват наситени тъмни снимки главно - lol, mu online, cs (има някои по-светли карти)
Класа който давам е със скоринг метод на работа и сам преценява по-светлостта и нюансите на изображението.
Класа е споделен миналата година и се питам дали става за нещо или да търся друг?
Който му се занимава, може да го изтества на локален уеб сървър с малко гейминг и nude снимки и да каже дали работи коректно :)
Ще съм благодарен, ако споделите мнение.

В гитхъб има още подобни, но аз съм се спрял да тествам първо този, но няма как в момента.

До колкото виждам, класът засича определен набор от нюанси на кафяво и розово. На практика засича и калкулира някакво съотношение между цветовата гама размера на изображението и ти връща примерно че съдържа определен брой пиксели с цвят на човешката кожа.

Мда, нещо такова е, някой може ли да го тества?

До колкото виждам, класът засича определен набор от нюанси на кафяво и розово. На практика засича и калкулира някакво съотношение между цветовата гама размера на изображението и ти връща примерно че съдържа определен брой пиксели с цвят на човешката кожа.
Да, и аз това забелязах. Въпросът е какво правим при ebody категориите. :D Според мен трябва има и Shape критерии. :)

Back
Горе