Кодиране на дизайн

razor72

Registered
Здравейте, аз съм "Живко Стефанов" работя в "nDesign студио ЕТ" като разпространител на промоции. "nDesign студио ЕТ" ви предлага една изключително добра ОФЕРТА.

Ние ви предлагаме кодиране на дизайн от PSD файл. Дизайна ще бъде кодиран във валиден HTML, CSS! на изключително добра цена от 6.00лв с ДДС.
Нашето студио "nDesign ET" отвори официялно врати на "27 Май 2011г". По тази причина ние пуснахме тази изключително добра оферта.

==================================================================================

Ние предлагаме голям брой удобни за вас начини на заплащане: PayPal, ePay, AlertPay, банков превод, пощенски запис, лично (само за гр.Русе), SMS.

==================================================================================

За връзка с нас:

Телефонен номер: 089 3737 874
Скайп адрес: ndesign.bg
MSN адрес: ndesignbg@abv.bg
Имейл: ndesignbg@abv.bg

Аз Живко Стефанов и екипа на nDesign студио ЕТ ви пожелаваме лек и успешен ден.

Привет от мен,
имам нужда от кодиране на дизайн.Можете ли да представите портфолио,защото така и не намерих да имате сайт.

За колко време изпълнявате поръчки и какво се случва с дизайните след като са Ви дадени(вкл. кодирания).

Това "ЕТ" накрая просто за украса ли е,защото на мен ми трябва фактура(юридическо лице съм).

Поздрави

Back
Горе