Код или мод за форум

Xplosiv3

Registered
Отправям молба към най големите хакери !
Може ли да сложа във форума ми мод за точки (не за репутация) или някакъв код написан ако има ... мода ми трябва за форум който е за турнири по 1 игра и ми трябва много спешно ! :oops:
В този мод трябва да може точки да са във профила на потребителя но да могат да се променят само от администратор !

Всяко мнение ще ми е от помощ ! :wink: :arrow: :idea:

П.С Говоря за система phpbb 3.0.5 ;]

А тези точки от какво зависят. Имам предвид дали се повишават от някакви действия, които прави потребителя или просто админа решава кога да му вдигне точките.

Ако е така..най-лесния начин според мен е да моднеш модула за Ранг... Просто в превода на форума заменяш думата "Ранг" със "Точки"... а ако не си единствения админ промени и менютата в админ панел...

Недостатъка на това мисля, че ще бъдат многото рангове, които ще създаваш за всяка точка.

Xplosiv3 каза:
Отправям молба към най големите хакери !
Може ли да сложа във форума ми мод за точки (не за репутация) или някакъв код написан ако има ... мода ми трябва за форум който е за турнири по 1 игра и ми трябва много спешно ! :oops:
В този мод трябва да може точки да са във профила на потребителя но да могат да се променят само от администратор !

Всяко мнение ще ми е от помощ ! :wink: :arrow: :idea:

П.С Говоря за система phpbb 3.0.5 ;]
и на мен ми трябва този мод

Back
Горе