Кои са най-необходимите неща да изляза на първа страница с .

bgseo

Registered
Какво трябва да направя, че да изляза с ключовата дума "МУЗИКА" на първа страница поне в гоогле ???

Какво сео трябва да направя и сигурно на главната ми страница трябва да има по малко линкове ?

oXteR каза:
Backlinks - на първо място
И добре оптимизиран сайт

В обратен ред обаче и не на първо място.

На първо място трябва този сайт да е за музика. :) :) :)
Трябва да имаш страници ( и в тях полезен уникален текст) свързани с музика.
Трябва да има колкото се може повече полезна информация под формата на динамични или статични страници.

И след това идва добрата оптимизация и обратните линкове.

Обратни линкове се търсят само ако искаш да компенсираш с тях липсата на полезна информация.
Ако имаш полезна информация то бъди сигурен, че ще имаш безброй обратни линкове сочещи към твоя сайт.

Ако имам малко Backlinks , но сайта ми е регнат и се вижда в поне 10 директории с PR ранг 6 по добре ли е ? Или няма значели колко е pr ?

bgseo каза:
Ако имам малко Backlinks , но сайта ми е регнат и се вижда в поне 10 директории с PR ранг 6 по добре ли е ? Или няма значели колко е pr ?

Ми...не. Може да си счупиш ръцете да се регваш и пак ще си на 103049586
място.

Пробвай така:
Код:
На първо място трябва този сайт да е за музика. 
Трябва да има колкото се може повече полезна информация под формата на динамични или статични страници.

Ако не можеш пробвай така:

Направи сайт за музика.
Създай страници с полезен уникален текст свързани с музика.
Трябва да има колкото се може повече полезна и уникална информация под формата на динамични или статични страници.

Да наистина забравих да отбележа че първо трябва да имаш много страници с уникален текст, най-често това са форумите :)
След това добре написан код

Трябва да призная, че може и така:
Код:

За друго засега не се сещам.

Код:
а така дали ще стане? :shock:

Back
Горе