Който иска да помогне

• Автор Автор doki
  • Начална дата Начална дата

doki

Registered
От е107 много внимават да не предоставят на нас потребителите на системата им нещо което само би им помогнало. Просто гледат да правят реклама. Да, там са парите, но досега не са помогнали кой знае колко много освен със създаването на системата. Могат още много, но защо ненаправят други неща незнам. Аз съм доволен, но ето ще си защетя предните думи. Създаден е този модул изтегли. Youtube gallery мисля че се казва. Вътре можете да слагате клипчета. Слагате нещо като линкове, но ... Клипчета в галерията може да има само е идинствено от тези които са в youtupe.com твои или от други сайтове неможе. И ако на това не му викаш реклама ...
Та понеже не са създали модулче за клипчета, а и аз не съм учил навремето тези области които "изучавате" в този сайт, ви предлагам да промените малко мода. Той е готов. Прочетете го и предполагам ще разберете за какво става въпрос. Аз незнам.
Предполагам, че можете да го направите съзвсем спокойно обикновен мод за качване на клипчета. Ако някой се хване с тази задача ще помогне на много хора. Българите ще бъдем щастливи, че точно ние създаваме подобно нещо.
Да обобщим:
Давам ви мод мисли бързо, ааа хвана ли го? Ако някое добро момче се хване да го попромени ще помогне на много хора. Аз ще се заема със задачата, ако искате да го разпространя. Или най-добре го оставете само за този сайт, а може и да влезете в www.e107bg.org и да се свържете с veskoto за да му го дадете.
Както искате.
Надявам се някой от вас скоро да се хвали, че е направил модул за система който позволява качване и гледане на видео клипчета. Успех!
Надявам се поне да го разгледате.

ами като си отида в нас може да го разгледам и да вида кво мога да направя ама нищо не обещавам щот сега phpmyadmin-a ми се е бъгнал ама ще вида кво мога да направя

докато го разглеждах видях че има някъв линк към www.viloader.net и така се сварят разните неща обаче за вбокс7 не знам дали може да се сваля... но ще пробвам

обаче може пътят за вбокс7 да е друг и може да не става

Хората не случайно са направили така, защото тази система за клипове първо изисква допълнителен инсталиран софтуер, второ изисква супер издържлив сървър, защото натоварването е страхотно, и трето препоръчително е хоста да е на Linux ;)

asddasasdds каза:
Хората не случайно са направили така, защото тази система за клипове първо изисква допълнителен инсталиран софтуер, второ изисква супер издържлив сървър, защото натоварването е страхотно, и трето препоръчително е хоста да е на Linux ;)
абе аре стига глупости извинявай ама е така

тва е направено за реклама...

бас ловя че може да се направи така че да админа да слага от кои сайтове да се слагат клипове така ще е много по-лесно за всеки като си махне youTube и си слага който иска

то верно че you tube са световен сайт ама пък не във всяка държава те са единствени нали так :roll:

Това, че админите са преценили YouTube да е сайтът, си е тяхна работа :)

Говоря ти че не са сложили опция за качване на клипове точно заради изброените от мен причини ;) Нищо лично :)

asddasasdds каза:
Това, че админите са преценили YouTube да е сайтът, си е тяхна работа :)

Говоря ти че не са сложили опция за качване на клипове точно заради изброените от мен причини ;) Нищо лично :)
добре де това е така обаче просто не са се постарали много много ама тва пак си е тяхна работа

Back
Горе