Който направи 1000 мнения да става автоматично модератор

HunteR

Super Moderator
Така трябва ми такъв урок.
Който стане 1000 мнения автоматично да става модератор.
Може да не е точно 1000 мнения давам го като пример :)

boby каза:
В phpBBhacks.com го няма този мод
ще престанеш ли с тези мнения ? знаеш незнаеш пишеш в всяка тема ... той нете пита дали го има в phpbbhacks или го няма човека иска да го намериш а не да му казваш каде го има и каде не !

djvato каза:
boby каза:
В phpBBhacks.com го няма този мод
ще престанеш ли с тези мнения ? знаеш незнаеш пишеш в всяка тема ... той нете пита дали го има в phpbbhacks или го няма човека иска да го намериш а не да му казваш каде го има и каде не !
:oops: :oops: Много се извинявам :oops: :oops: просто му казвам да не се трепе да търси в phpbbhacks, защото съм търсил там и няма

Няма и нужда чак от хак. Правиш един ранг и му даваш мод права. Съответно при създаването на ранга определяш и на колко броя поста се придобива ранга...
...и отиваш за бира :)

sentinel каза:
Няма и нужда чак от хак. Правиш един ранг и му даваш мод права. Съответно при създаването на ранга определяш и на колко броя поста се придобива ранга...
...и отиваш за бира :)
И може ли да ми обясниш как при създаването на ранга да му дам и модераторски права?

Ми из файловете трябваше да се пипне някъде, ама не помня къде ранга да придобие правата на вече съществуващ мод. Става въпрос да се зададе А=B Правил съм го, но не го помня точният файл. Нека кажат по-запознатите.

Back
Горе