Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Защо за щастие? Аз се обривам като трябва да пипам бек енд.Отдавна се каня да тествам Tailwind, но за мое щастие скоро не съм пипал front-end.
Аз не съм фронтендър, но реших да експериментирам с Tailwind, т.к. си правя мой todo app в свободното време иОтдавна се каня да тествам Tailwind, но за мое щастие скоро не съм пипал front-end.
За почитателите на css-in-js препоръчвам https://stitches.dev/ - освен performance, е много удобен за ползване (всичките тези токени за цветове, размери и т.н. излизат в съответното място за backgroundColor, width и т.н.)
Аз имам една идея за малък проект, който смятам да го направя на Svelte + Tailwind, или React + Tailwind, макар че искам да пробвам Svelte, че много го хвалят.Аз не съм фронтендър, но реших да експериментирам с Tailwind, т.к. си правя мой todo app в свободното време ие
жестоко
!
Няма да сбъркаш с Vue. Малки неща съм правил, защото и аз само го разучавах и после пак яхай jQuery, сякаш някъде ще избягаш от това.Аз имам една идея за малък проект, който смятам да го направя на Svelte + Tailwind, или React + Tailwind, макар че искам да пробвам Svelte, че много го хвалят.
И на Vue му се каня, но кой има време да тества всичко, хаха.
Причина?Tailwind sux , лично мнение.
Може би:Причина?
Rapidly build modern websites without ever leaving your HTML.
При мен е обратното.Back-end съм по принцип, но ми се е налагало не веднъж да ровя из frond-end проекти и за това се позовавам на това мнение![]()