Кой Photoshop ще ми препоръчате?

crazy_pi4

Registered
Понеже скоро си преинсталирах windows-а и нямам Photoshop. Чудех се кой да сваля... Кой ще ми препоръчате?

Аз съм със cs4... Нямам проблеми. Даже съм доволен от новия интерфейс! :wink:
А относно товаренето... хм... въпрос на конфигурация. При мен това натоварване не ми забавя системата по никакъв начин.

За какво използваш фотошоп ? Тук са нововъведенията в CS4. Прецени сам коя версия искаш.

Нещо сайта не ми го зарежда. А иначе може ли една снимка да видя какъв е новия интерфейс. Въпреки, че моя компютър е бавен и дори, и да ми хареса...

Заповядай.

Едит: Отгоре в дясно има и други готови режими на работа. Аз съм избрал BASIC. Сред другите варианти са Essentials, Web, Video, Advanced 3D, Analysis и др. като всяко ти подбира и ти показва най-необходимите инструменти за определена работа.

При мен онзи линк се отваря без проблем... :idea: хм...

Вече сложих тройката и то с Български, та да мога да науча нещо по тоя фотошоп. А иначе вече оня линк го отваря и на мен... тогава не знам защо така се е получило.

И аз ти препоръчвам 3ката.. на 4ката и е много изменен интерфейса ми се струва .. и някой неща немогат да се нагласят като на по старата версия..

Back
Горе