Колко дизайна трябва

razor72

Registered
Искам да знам за един сайт на всяка страница отделен дизайн ли се прави или само index и профил,защото един каза че ако имам дизайн за index и profile другите страници можел с php код

Можеш да направиш всяка страница с различен дизайн и ще стане адската цигания! :lol:

razor72 каза:
Е тва знам ама може ли да стане само ако имаш profile и index
Естествено. Кажи точно какво ти е написъл, защото ако го в казал както ти значи е някаквъв нууб, който няма да ти свърши работата както трябва.

razor72 каза:
Един път казвате едно един път друго на кого да повярвам

Е той дизайнът ти е един, но всяка страница трябва да си има интерфейс (т.е дизайн на потребителските профили, дизайн на индекса, дизайн на търсачката и списъкът с потребители, дизайн на галерията)... За пример го давам. :)

E да един е значи неможе от рязаните файлове на indexa или profile да направя страница за търсене

Виж сега, много голяма грешка е да се смята, че като нарисуваш сайт на фотошопа и имаш дизайн. Дизайн е когато имаш сайт който да облечеш с него. Дизайн е цялата концепция на изгледа на сайта. Сайтът се с ъстои от отделни страници, всяка от които се прави самостоятелна за себе си (или не дотам самостоятелна естествено), но да, всяка си има дизайн и да, дизайнът е един за целия сайт.

Back
Горе