Компютара често забива

• Автор Автор Pr0
  • Начална дата Начална дата

Pr0

Registered
Значи много често напоследък компютъра ми започна да забива и мога само мишката да си мърдам.. И след 5 минути се оправя Можете ли да ми
кажете на какво може да се дължи тоя проблем.. Аз имам едно предположение и то е от xamppa да не би той да натоварва много ПЦ-то и така да прави.. Незнам :(
/index : оптимизирано заглавие.

Пробвай да видиш процесите в task manager-a след това разгледай там дали има процес, който да товари много. Можеш да сложиш някой SpyWare Doctor, да сканираш с анти-вирусната и т.н. ;) Ако не се оправи с тези стъпки... Просто преинсталация и си готов :)

Може и от XAMPP да е, аз като го сложих се сдобрих с много неочаквани проблеми. Деинсталирах го, изчистих регистрите, пуснах няколко антишпионски пограми, нищо не помогна и накрая преинсталирах и сега е всичко наред. Може и от друга програма да е, кой знае. Веднъж сина ми беше сложил една програма, както си работиш и разни мадами започват да ти се разхождат по десктопа и да ти правят стриптииз....Добре че си спасих ценните файлове навреме, ама неговите си отидоха безвъзвратно.... :?

Това ми беше много интерсно.. Не е да кажеш нормално забиване с което нищо не можеш да мърдаш и тряя да рескаш компютъра.. Както и да е Благодаря ви на всички за отговорите. Скоро ще си преинсталирам уиндоуса дано след това се оправи..

не бързай да преинсталираш
може да ти е от хардуера , или ако си накачил много програми да бачкат може рам да не ти достига.
може ако си с някоя антивирусна тя да ти прави мизерии. Нортън и Симантек като се инсталират стават по над 200мб. и ужасно бавят компа.

Back
Горе