Конкурс

LuXiRiS

Registered
Обявавам конкурс за най добра карта за игра, средновековна .

Да има замък казарма селище(къщи) банка .

Награда още обмислям.

LuXiRiS каза:
Обявавам конкурс за най добра карта за игра, средновековна .

Да има замък казарма селище(къщи) банка .

Награда още обмислям.

дай малко повече инфо ако имам време ще се включа ;) награда не искам

Много интересно. Решаваш за конкурс и го пускаш? Мислиш ли, че така става. Дай повече подробности. Срок, награда (конкурс с награда се пуска след като си обмислил каква ще е) и повече информация за темата.

Еми играта е средновековна,

Ето примерен мап
1.jpg

Точно това искам , а за награда ваучер от мтел , глобул или вивател 5 лева

това не се прави за десет минути или за осем часа.Тук имаработа поне две седмици. :evil:

Е като трябва ще е 15 лева ваучера стига да се свърши,нямам познания по PHOTOSHOP.

П.С. Никой не е казал ,че го искам утре или другиден нали?

LuXiRiS каза:
Е като трябва ще е 15 лева ваучера стига да се свърши,нямам познания по PHOTOSHOP.

П.С. Никой не е казал ,че го искам утре или другиден нали?

15 лева за такава творба?!?!?!? 1500 ще са малко за изработката на такова нещо. Това е толкова трудоемко че си нямаш на престава

LuXiRiS каза:
Еми играта е средновековна,

Ето примерен мап
1.jpg

Точно това искам , а за награда ваучер от мтел , глобул или вивател 5 лева

oooo братле това си е адски много работа.

трябва да се прави пиксел по пиксел и най-вече адски много търпение (което аз немам) :wink:

все пак разгледай тука малко:
http://search.deviantart.com/?section=browse&qh=boost%3Apopular+age_sigma%3A24h+age_scale%3A5&q=pixel+art+maps

пиши на някой автор може да ти услужи .... знам ли...

Това да правиш пиксел арт не е хич лесно, а да направиш Пиксел арт в такива мащаби си е геройство. А за такава малка сума и да имах нервите да го направя, нямаше да си мръдна и пръста.

Няма ли да кажеш в какъв размер искаш картата? 350x350 ? според мен и 2 седмици няма да са достатъчни за една такава карта!

Back
Горе