confiscate
Registered
Здравейте ,
Направих това заявление: http://futbolisti.com/zaiavlenie/index.php и искам да Ви попитам може ли като се изпрати по някакъв начин в пощата да бъде подредено и да изглежда точно като бланката ?
Използвам този php код:
И всичко излиза едно под друго , което е добре , но ми трябва да излиза по същия начин в пощата.
Дано сте ме разбрали
Благодаря предварително !!!
Поздрави
Направих това заявление: http://futbolisti.com/zaiavlenie/index.php и искам да Ви попитам може ли като се изпрати по някакъв начин в пощата да бъде подредено и да изглежда точно като бланката ?
Използвам този php код:
Код:
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST')
//if "email" is filled out, send email
{
//send email
$email = $_REQUEST['spec'] ;
$subject = $_REQUEST['Fullname'] ;
$message = '<strong>Име: </strong> ' . $_REQUEST['Fullname'] . '<br /><strong>ЕГН: </strong> '. $_REQUEST['EGN'] . '<br /><strong>Телефон: </strong>'. $_REQUEST['phone'] . '<br /><strong>E-mail: </strong>'. $_REQUEST['mail'] . '<br /><strong>Адрес: </strong>' .$_REQUEST['Adress']. '<br /><strong>Код: </strong> '. $_REQUEST['codeOne']. '<strong> Специалност 1: </strong> ' .$_REQUEST['specOne'].'<br /><strong>Код: </strong> '. $_REQUEST['codeTwo'] . '<strong> Специалност 2: </strong> ' .$_REQUEST['specTwo'].'<br /><strong>Код: </strong> '. $_REQUEST['codeThree']. '<strong> Специалност 3: </strong> ' .$_REQUEST['specThree']. '<br /><strong>Код: </strong> '. $_REQUEST['codeFour']. '<strong> Специалност 4: </strong> ' .$_REQUEST['specFour'].'<br /><strong>Код: </strong>'. $_REQUEST['codeFive']. '<strong> Специалност 5: </strong> ' .$_REQUEST['specFive'].'<br /><strong>Код: </strong>'. $_REQUEST['codeSix']. '<strong> Специалност 6: </strong> ' .$_REQUEST['specSix'].'<br /><strong>Среден успех от следването: </strong> '. $_REQUEST['middleMark'] . '<br /><strong>Оценка от защитата на дипломна работа: </strong> '. $_REQUEST['Exam'] .'<br /><strong>Висше училище: </strong> '. $_REQUEST['School'] .'<br /><strong>Образователно-квалификационна степен: </strong> '. $_REQUEST['qualification'] .'<br /><strong>Година на завършване: </strong> '. $_REQUEST['year'] .'<br /><strong>Специалност: </strong> '. $_REQUEST['spec'] .'<br /><strong>Професионална квалификация: </strong> '. $_REQUEST['proQual'] .'<br /><strong>Дата: </strong> '. $_REQUEST['data'];
$headers = 'From: '.$email. "\r\n" .
'Reply-To: '.$email. "\r\n" .
"Content-Type:text/html; charset=UTF-8 \r\n".
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
mail("marko.uzunov@gmail.com", $subject,
$message, $headers);
$email=NULL;
echo "<p><strong>Заявлението Ви е изпратено успешно!</strong></p>";
}
?>
И всичко излиза едно под друго , което е добре , но ми трябва да излиза по същия начин в пощата.
Дано сте ме разбрали
Благодаря предварително !!!
Поздрави