Коронавирус що е то и психоза

Започва промяната в геополитиката дори на нашата държава.

Струва ми се , че се задава нов световен ред. Нещата ще се пренаредят като през времето на Чърчил и Европа ще бъде разкъсана.
Ще има договорка между САЩ,. Англия, Франция , Германия и Русия. Русия "внедри" (президенти и министри) доста свои представители "агенти" през годините и ми се струва че бг ще е преместят към Евразийския съюз (или както е там, който беше активизиран доста скоро 2-4 г по усилено.)

Откакто имаме нова тема за войната, някак си няма вече много значение Короната. Нещо телевизиите започнаха да имат прекалено много лоши новини, дори вече не е нужно да си измислят такива. :)

Откакто имаме нова тема за войната, някак си няма вече много значение Короната. Нещо телевизиите започнаха да имат прекалено много лоши новини, дори вече не е нужно да си измислят такива. :)
Аз не говорех за короната.

Приключи вече тая, вече корона няма, сега има Украйна и Русия.
Да, рязко изчезнаха тези новини, статистики и репортажи. Тъжно е да гледаш това по ред причини, фокуса да пада върху интереса на медиите. Да, кой ще гледа как Омикрон обикаля страната, като в същото време конкурентната телевизия предава на живо от Киев? Нали някак не върви. Интересът клати феса. Така ли беше? За пореден път се доказва, че медиите са просто инструмент за контрол на общественото мнение. И разбира се доста хора се чувстват хем информирани, хем в крак с всичко, а реално им се насаждат отделни гледни точки и ги карат да си правят изводи, които на практика всеки един от нас изкривява през собствената си призна. Нагледан пример за това е и моя фиид във Фейсбук, който е пълен с различни гледни точки от хора, които много държат да покажат позиция. Хора, които бяха с позиция и за Ваксините, които ще са с позиция и за следващото нещо, което ще ни се случи.

Back
Горе