Критики и препоръки за дизайна

Devillman

Registered
Това е най семпъл дизайн за училищен клуб по екология. Знам,че е много плосък но все пак нетрябва да съдържа сайта кой знае каква информация а пък и несъм експерт в сферата на дизайна затова давайта критки колкото искате няма да се сърдя :) и предложения разбира се

designecology.jpg

Знам че е малко крайно,ама хич нестава.Започни отначало.То бива бива ярко,ама ти си прекалил..Само картинката в хедъра е хубава.. :wink:

Еми трябва да оправиш банера.Картинката е много разпъната и сложи някъв текст.Смени бутоните на менюто, че се мнго дървени.И цветовете са много гадни.Разгледай някой дизайни и го оправи ;)

Нз много се чудя с тия цветове уж трябва да е нещо зеленичко все пак е свързано с екология и природа нз :)

много е ярко и заслепява. виж тук
има много темплейти намери си за екология има доста с цветя и такива.

Е да де то тва е другия вариант с темплейт ама нали уж е даскало да е авторско викам ама нищо :)

Наистина много е ярко и заслепява.

Оправи си го с мааалко по - тъмен ...

Поздрави!

това е доста далеч от екология...
а и с тия искрящи цветове......най-много потребителя който влезне да си излезне пак моментално.

Е не е нужно да използваш готов темплейт немари си няколко хубави вземи идейте от тях и си направи нещо подобно. Влез в гугъл и търси сайтове за екология виж как изглеждат и т.н.

Напредка докато си вървях по улицата ми хрумна идея да направя сичко да е на бял или на леко сивкав фон хедъра да бъде пак с някаква картинка и да направя навигацията от два отделни елемента и линковете да бъдат съвсем обикновенни текстове защото някой път по простото е с пъти по хубаво от претруфеното необесних много какво искам да направя но като го направя ще го кача пак да го погледнете да си каажете тогава мнението :)

EDIT

Ето го и новия дизайн как ви се струва ?

ecologydesignenew.jpg

смятам да дооформя още някой работи но засега горе долу е тва

Доста по-добър от стария (според мен). Като дооправиш някоите работи дай пак да скифтаме. :)

Back
Горе