Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.youtube.com/watch?v=MktlfjFb3j0explozen каза:Гордея се че съм Българин!
Тук не става въпрос дали си фен на бокса или не. Нормално е всички да се радваме когато нашо момче побеждава на такова високо ниво.djman каза:Не че омаловажавам успеха му или нещо, но как изведнъж се появиха толкова фенове на бокса и набързо наспамиха навсякъде... :roll:
Защото вече е реалност! Нашето момче има реален шанс да стане номер 1 в тежка категория като предизвика Кличко! Неговото постижение се равнява на Националния ни отбор по футбол 1982 г.DevNull каза:Победа като победа.
Никой от нас не печели от нея (лично мнение) така, че не виждам какво толкова е станало че сичко живо да гърми...
Искаш да кажеш,че бокса е спорт? Според мен не еBBC91 каза:Спорта е за да забавлява и радва хората, защо да не се радваме за него и да се гордеем?
BBC91 каза:Спорта е за да забавлява и радва хората, защо да не се радваме за него и да се гордеем?
uphero каза:Искаш да кажеш,че бокса е спорт? Според мен не е
Ммм склонен съм да те опровергая и то много! Бокса е спорт и религия за много хора! Тренирал съм го естествено като аматьор и положителните аспекти от него са огромни. Не говоря за побоищата, а за това че откриваш възможностите си и техния лимит. Така не се забъркваш в проблеми и ако нещо се нервираш на някой винаги можеш да спукаш чувала от бой вместо да удариш някакъв лигльо не на мястото си.uphero каза:Искаш да кажеш,че бокса е спорт? Според мен не еBBC91 каза:Спорта е за да забавлява и радва хората, защо да не се радваме за него и да се гордеем?
explozen каза:Спорта учи на дисциплина!
зависи, какъв тренер ще ти се падне. А свестните в България са рядкост. Повечето гледат паритеqazxsw каза:explozen каза:Спорта учи на дисциплина!
В чужбина да, ама в България надали.
GOTI каза:Тук и ще добавя че тези които не спортуват са мързеливци, без характерни типове, готованци. Спорта винаги му е било майката и ще бъде така.