Кубрат Пулев!

explozen каза:
Гордея се че съм Българин!
http://www.youtube.com/watch?v=MktlfjFb3j0
---

Иначе по темата, можеше и по-добре да се представи. В началото прекалено предпазливо игра, а на няколко момента беше приклещил опонента в ъгъла , посяга 1-2 пъти в опит да нанесе някой по сериозен удар и после го оставя да се измъкне. :idea:

Не че омаловажавам успеха му или нещо, но как изведнъж се появиха толкова фенове на бокса и набързо наспамиха навсякъде... :roll:

djman каза:
Не че омаловажавам успеха му или нещо, но как изведнъж се появиха толкова фенове на бокса и набързо наспамиха навсякъде... :roll:
Тук не става въпрос дали си фен на бокса или не. Нормално е всички да се радваме когато нашо момче побеждава на такова високо ниво.

И в други спортове сме побеждавали, не съм виждал такава активност. Няма лошо де...

Победа като победа.
Никой от нас не печели от нея (лично мнение) така, че не виждам какво толкова е станало че сичко живо да гърми...

DevNull каза:
Победа като победа.
Никой от нас не печели от нея (лично мнение) така, че не виждам какво толкова е станало че сичко живо да гърми...
Защото вече е реалност! Нашето момче има реален шанс да стане номер 1 в тежка категория като предизвика Кличко! Неговото постижение се равнява на Националния ни отбор по футбол 1982 г. :)

Напълно нормално е да се радваме. До сега българин не се е изкачвал до такова ниво(поне аз не знам). И да ти предлагат огромна сума да смениш гражданството и ти да откажеш и да се биеш за България, това ме радва!

Тва си е едно на ръка евалата му правя . да върви все нагоре и на пред но в крайна сметка не ми плаща сметките нали

Спорта е за да забавлява и радва хората, защо да не се радваме за него и да се гордеем?

BBC91 каза:
Спорта е за да забавлява и радва хората, защо да не се радваме за него и да се гордеем?
Искаш да кажеш,че бокса е спорт? Според мен не е

BBC91 каза:

1 Спорта в някои случаи не е забавление. Такива травми стават че лошо да ти стане. Спорта най вече е живот. Той е за възхищение!
Тук и ще добавя че тези които не спортуват са мързеливци, без характерни типове, готованци. Спорта винаги му е било майката и ще бъде така.

uphero каза:

На това му викам не подготвено изказване! А кое според теб колега е спорт - футбола ли? :D

Браво на Кобрат за пореден път показа колко сме корави :?:

uphero каза:
BBC91 каза:
Ммм склонен съм да те опровергая и то много! Бокса е спорт и религия за много хора! Тренирал съм го естествено като аматьор и положителните аспекти от него са огромни. Не говоря за побоищата, а за това че откриваш възможностите си и техния лимит. Така не се забъркваш в проблеми и ако нещо се нервираш на някой винаги можеш да спукаш чувала от бой вместо да удариш някакъв лигльо не на мястото си. :)

qazxsw каза:
explozen каза:
Спорта учи на дисциплина!

В чужбина да, ама в България надали.
зависи, какъв тренер ще ти се падне. А свестните в България са рядкост. Повечето гледат парите

GOTI каза:
Тук и ще добавя че тези които не спортуват са мързеливци, без характерни типове, готованци. Спорта винаги му е било майката и ще бъде така.

Хайде, моля, без такива изказвания. Спорта е за хората, които искат да са във форма и да имат режим някакъв, който да спазват. Това, че аз не спортувам не ме прави мързелива || безхарактерна || готованка.
(въпреки че последното се римува с името ми :D)

П.С. || да се приема за OR (или).

Back
Горе