nqkafff каза:Не е задължително да е || може да е &&:twisted:
По-готино е ||
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
nqkafff каза:Не е задължително да е || може да е &&:twisted:
GOTI каза:Тук и ще добавя че тези които не спортуват са мързеливци, без характерни типове, готованци. Спорта винаги му е било майката и ще бъде така.
А ти къде мислиш, че съм тренирал ? На стадиона в Пекин ли ?Revelation каза:И се наричаш лекоатлет, а не знаеш дисциплините ? Няма дисциплина 600 метра, освен в училище.
Fakeheal каза:GOTI каза:Тук и ще добавя че тези които не спортуват са мързеливци, без характерни типове, готованци. Спорта винаги му е било майката и ще бъде така.
Хайде, моля, без такива изказвания. Спорта е за хората, които искат да са във форма и да имат режим някакъв, който да спазват. Това, че аз не спортувам не ме прави мързелива || безхарактерна || готованка.
(въпреки че последното се римува с името ми)
П.С. || да се приема за OR (или).
Защо трябва да се заяждаш с момчето?Revelation каза:По тази логика всички в училище са лекоатлети, а всъщност не са.
Аз лично съм тренирал лека атлетика и бях на 4х100 щафета, висок и дълъг скок.
Като ще се говори за лека атлетика, то да се говори за лека атлетика, а не за училищни занимания, където ни караха да бягаме, колкото да имаме някакво физическо движение, освен умственото.
Остави го! Не всички сме тренирали в спортни клубове но все пак много такива момчета са падали от "не" добре подготвени теоретически кадри!tedo96 каза:Защо трябва да се заяждаш с момчето?Revelation каза:По тази логика всички в училище са лекоатлети, а всъщност не са.
Като ще се говори за лека атлетика, то да се говори за лека атлетика, а не за училищни занимания, където ни караха да бягаме, колкото да имаме някакво физическо движение, освен умственото.
За всеки организъм е различно! Ако си болен от сърце няма как да хукнеш да бягаш, но един учител преди години казваше така: "Спорта е за всеки! Силни, слаби или просто луди, няма проблем. Не забравяйте, че и шаха е умствен спорт!"Fakeheal каза:Не е нужно да спортуваш, за да си здрав. Може и без него, просто ти увеличава повече шансовете.
Биологията си я знам.
tedo96 каза:Защо трябва да се заяждаш с момчето?Revelation каза:По тази логика всички в училище са лекоатлети, а всъщност не са.
Не знам как и по какъв начин се износваш. И да, много хора спорта го приемат като начин на живот.djman каза:Като спортуваш не се ли износваш по-бързо всъщност? Интересен въпрос, мисля.
А да се приема спорта като начин на живот и всякакви такива измислени неща ми се струват смешни. What Fakeheal said.
explozen каза:Не знам как и по какъв начин се износваш. И да, много хора спорта го приемат като начин на живот.
Спорта е здраве. И това не е просто изтъркана фраза. Но спорта за здраве! Професионалният спорт е друго нещо. Там здравето остава на втори план. И мисля, че това е ясно на всеки, който е захванал. Когато се гонят върхови постижения е нормално да се поема риск. Всеки сам си решава за себе си.djman каза:explozen каза:Не знам как и по какъв начин се износваш. И да, много хора спорта го приемат като начин на живот.
Ми, помисли де. Натоварване на сърцето; при колоезденето - износване на коленните стави... :roll: Може и пълни глупости да говоря, но ми изглежда legit.
Иначе от 3 месеца почти всяка вечер карам 20тина км с колелото - не смятам че тази дейност е донесла кой знае какви плюсове в моя живот.Освен удоволствието, но това няма общо с физическото здраве.
Ха-ха. Човешкото тяло да не е машина бе, пич? Живите организми се регенерират и адаптират постоянно. Ако започнеш да спиш по 15 часа на денонощие и се лишиш от всякакво физическо натоварване, до няколко години си пътник.djman каза:explozen каза:Не знам как и по какъв начин се износваш. И да, много хора спорта го приемат като начин на живот.
Ми, помисли де. Натоварване на сърцето; при колоезденето - износване на коленните стави... :roll: Може и пълни глупости да говоря, но ми изглежда legit.
Иначе от 3 месеца почти всяка вечер карам 20тина км с колелото - не смятам че тази дейност е донесла кой знае какви плюсове в моя живот.Освен удоволствието, но това няма общо с физическото здраве.