Къде греша?...

bursted

Registered
Здравейте, имам един проблем, с който немога да се справя. Искам да си направя тази картинка:
justgifaia2.gif

Така, че бодливата тел да се върти около надписа "Омега". Но, когато задам функция "rotate" се завърта абсолютно цялата картинка. Ако може някой да ме насочи къде греша или да ми помогне с правенето на самата картинка, ще съм изключително благодарен.
Нов съм във фотошопа и се извинявам за глупавия въпрос. :(

И аз не съм много добър с фотошопа но мога да ти предложа следното като идея :?:
:arrow: Според мен трябва да направиш бодливата тел (частта която искаш да се върти) да е друг слой, различен от частта която не искаш да се върти :roll:
Ако не си опитвал по този начин вече :wink:

FeelTheFear, много благодаря за помощта, но аз исках ефект "spining" ( да се върти ), тоест да е анимирано. Аз лично го правя с Image Ready, но както казах нещо бъркам и се завърта цялата картинка с детайла, който искам да обърна.
tysonlkr благодаря за намесата и желанието ти да помогнеш, но това вече съм го направил. А и без това няма как да завъртя определен детайл ако не е отделен слой. Поне така си мисля, понеже би трябвало, като е отделен слой да се върти само той ( пробвах и да селектирам само отделния детайл, но... ).
Благодаря за помощта все пак. :wink:

дай файла
А по принцип трябва да отделиш текста, фона и бодливата тел на отделни слоеве. И текста трябва да е текст без фон. Чак след това можеш да правиш анимацията която искаш

Ето файла - изтегли

Всеки файл е на отделен слой, но пак се получава така, че се завърта абсолютно всеки детайл. А когато се опитам да завъртя само телта, дублирам слоя и като задам функция rotate, се завъртат и предишните слоеве....

Не виждам файла ти, но за да можеш да анимираш всяко едно нещо трябва да ти е на отделен слой както ти казаха по горе. Ако телта ти е направена от четка, както си мисля и не си я поставил на нов слой няма как да и дадеш ротация. Освен това, за да се върти дубликирай слоя неколко пъти и промени мястото на шипчетата
Слоевете се дубликират при анимирането, да не бъркаш там нещо.

Back
Горе