A alexander_85 Registered 3 Юли 2008 #1 Оффф преинсталирах си компа и съм си запзаил папката "Adobe",заместих си я и си мислех че ще си е както миналия ми фотошоп ползвам същата версия заместих папката на Adobe и ми няма Patterns какво да правя?
Оффф преинсталирах си компа и съм си запзаил папката "Adobe",заместих си я и си мислех че ще си е както миналия ми фотошоп ползвам същата версия заместих папката на Adobe и ми няма Patterns какво да правя?
A alexander_85 Registered 3 Юли 2008 #3 И аз така направих но за съжаление ми няма старите който съм си запазил папката преди преинсталацията къде ли са какво да правя?
И аз така направих но за съжаление ми няма старите който съм си запазил папката преди преинсталацията къде ли са какво да правя?
H html Registered 4 Юли 2008 #4 alexander_85 каза: И аз така направих но за съжаление ми няма старите който съм си запазил папката преди преинсталацията къде ли са какво да правя? Увеличете... Изтегли си нови
alexander_85 каза: И аз така направих но за съжаление ми няма старите който съм си запазил папката преди преинсталацията къде ли са какво да правя? Увеличете... Изтегли си нови