Лесен мод за подфоруми

DenchBaggi

Registered
Търся възможно най - лесния мод за под форуми, защото изтеглих един simple subforums, но прави проблеми или поне при мен правеше проблеми, изтеглих и един доста дълъг мод, наистина дълъг, отне ми почти толкова време, колкото пишеше че е необходимо - около 3 часа...и не стана....
Мерси предварително! :)

Пфф, явно проблема е в мен :( Първо, ми даде грешка в индекс.пхп, като го обработих, сложих стария индекс.пхп/преди това си бекъпнах файловете/, и го обработих наново...този път ми даде грешка на друг ред, направих го за трети път, и пак не стана! :idea: :( :(
След това, глупавия ми темплейт, няма 1 ред, който да съвпада 1 към 1 със събсилвъра!!! Нито 1!! :x

ПП: иначе този мод, в сравнение с другите два, които изпробвах е....неописуемо лесен...

Знам, че няма по - лесен, този е прекалено лесен..., но мисля днес да опитам пак да го сложа, надявам се този път да стане, само незнам как ще оправя нещата със темплейта..., защото както казах вече той е хипер различен от стандартния...
По - късно като направя 4ти опит, ще пиша дали е станало...

Още не искам да слагам пхпбб3...

Принуден съм да ви помоля, да ми свършите черната работа... :( Някой може ли да ми обработи, част от файловете, при които ми дава грешки?
Ако се съгласи някой тогава ще дам файловете :cry:
Мерси предварително...

Back
Горе