Лесни Пари

SuCcEsS

Registered
Лесни Пари идеята е по модела на другите форуми за домейн и хостинг във форума има обяснение как ще се печелят пари и други награди засега ще сме със събдомейн, но след време ще сме със платени хост и домейн!

Приемам всякакви идей... и критики!

Този темплейт на форума страшно много дразни окото. Смени го ;)

Темплейта е под всякаква критика!!!!
Иначе добре че искаш да даваш на хората нещо.
Пълно е с такива ама давай дано излезе нещо :)

За да спечелите награда трябва да каните колкото можете повече потребители, да отваряте рекламите на google след като бъдат сложени
Нетрябва да караш хората по какъвто и да е начин да кликат щото ще ти замине акаунта....

SuCcEsS каза:
Лесни Пари идеята е по модела на другите форуми за домейн и хостинг във форума има обяснение как ще се печелят пари и други награди засега ще сме със събдомейн, но след време ще сме със платени хост и домейн!

Приемам всякакви идей... и критики!

Имаш ли одобрен акаунт в гоогле?
Ако нямаш значи няма да ти одобрят този сайт .
Ако имаш акаунт ще го загубиш.

След това много трудно ще си направиш нов. Почти невъзможно ще е .
Парите от реклами не зависят само от броя на кликовете а най и от референциите.

А как се правят референции? В смисъл трябва някой да се регне от мой линк както при някой други неща или какво?

А сега с този темплейт как е?

бутоните са на английски дето са на темплейта цветовете също не ми допадат смени целия темплейт

Да аз ако зема да сменям всеки път темплейти когато на някой не му хареса какво ще стана мазало изберете вие един темплейт и ми го дайте да го сложа и готово да няма проблеми с това

Back
Горе