Листовки

Само ще ви кажа, че тия сайтова са пълна измама!
И аз се направих на тарикат и обиколих всички сайтове с листовки.
Да но на първите листовки имах 6 грешки...
После си взех оригиналните листовки, минах ги 2 пъти - резултата 0 грешки втория път...
Друго няма какво да коментирам.

Някой от сайтовете които нямат листовки от рода на 89 90 91 92... ами са си подредени като A001 A002 A003 до B037 са си оригинални.

От личен опит препоръчвам да не решавате литовки в интернета.По-добре си купете от книжарницата и си решавайте.Проверката не отнема чак толкова време.А иначе аз като ги карах курсовете на вътрешния 0, на външния 5 (за 1та бройка да ме скъсат :D).Успех с кормуването

koko92_national каза:
http://listovki-bg.com забележи че тук са 37 и са оригинални и валидни за 2009 година.

Потвърждавам това което каза колегата.
Имам 2-ма приятели които скоро караха курсове, дадох им този сайт да се подготвят от там и двамата ми бяха много благодарни, защото листовките които са се паднали на изпита били най-близки до тези в http://listovki-bg.com а те са решавали и от други сайтове.

Затова който решава от там няма да сбърка
:wink:

Аз в понеделник имам вътрешен изпит и решавам яко листовки. От интернет НЕ решавам, защото там има грешни които могат да те подведат !

Здравей, ако може някакъв савет за листовките много са трудни от една година съм вече записана и немога да ги запомня моля за съвет как по бързо да ги науча че са страшно трудни!???

Здравей, ако може някакъв савет за листовките много са трудни от една година съм вече записана и немога да ги запомня моля за съвет как по бързо да ги науча че са страшно трудни!???
Има няколко правила за запомняне и всичко друго си е логично, което следва да се научи. И мен са ме късали на листовки един път, не знам, още ли е с тези 6 грешки и късане, и на 5 минаваш. Беше много отдавна, може би са минали едно над 22 години. И аз мислех да ги наизустя, но видях, че не работи, защото комбинациите бяха много и ги научих. Различни ситуации, но логичното винаги ти вади правилния отговор. Колкото до знаците и някакви такива, които трябва да знаеш, там ще се наложи да си ги научиш наизуст.

Колкото до запомнянето, виж повече шоколад, имаше и хапчета, но не мисля, че са такава материя, изискваща такива медикаменти. Има няколко онлайн теста, които може да направиш и да видиш къде грешиш, не че не може да го видиш и при листовките, от които учиш.

Back
Горе