T tahys Registered 21 Октомври 2007 #1 Някой може ли ми измили лого за сайт. от Сайта ще може да се сваля Скрипт Името му е Tv-Script Сайта Tv-Script.hit.bg
Някой може ли ми измили лого за сайт. от Сайта ще може да се сваля Скрипт Името му е Tv-Script Сайта Tv-Script.hit.bg
T tahys Registered 21 Октомври 2007 #3 mania каза: Увеличете... Може ли да добавиш и някаква икона на ирц ?
D dashe Registered 21 Октомври 2007 #7 mania каза: кажи коя да сложа и ще а монтирам Увеличете... Но е малка
T tahys Registered 21 Октомври 2007 #9 Ето Икона И Текста да е Tv-Script.hit.bg .... И Ако може да вкараш некаф по як шрифт
M Malfurion Registered 21 Октомври 2007 #13 Acho каза: Ето и нещо от мен: Не знам дали цветовете са подходящи обаче. Увеличете... Много е тъмен. Трябва малко по-светъл да бъде... защото така тъмного смущава... ПП: Разбирач станах ей :mrgreen:
Acho каза: Ето и нещо от мен: Не знам дали цветовете са подходящи обаче. Увеличете... Много е тъмен. Трябва малко по-светъл да бъде... защото така тъмного смущава... ПП: Разбирач станах ей :mrgreen: