Локална мрежа

magifig

Registered
Здравейте, ще ми кажете ли програма, чрез която да мога да виждам екрана на всеки компютър в мрежата. Преди няколко години работих с такава програма, но забравих името, мислех си, че вече няма да ми потрябва. Имаше функции за заключване на екрана, за забрана на Скайп и избрани сайтове. Ако знаете как се казва програма, моля кажете ми. Мрежата е в училищен компютърен кабинет. Благодаря!

Пробвах с Team Viewer, но не ми свърши работа. Може би подобна програма. Целта ми е да забраня достъпа до Фейсбук, но не чрез забрана в браузъра, нито чрез програмата FB Limiter, защото всичко това съм изпробвала и не върши работа.

Как ползват Интернет т.е. чрез рутер ли? Ако е така можеш да филтрираш от рутера. Аз така правя в училище, филтрирам няколко сайта?

Нямаме рутер, директно чрез модема получаваме интернет. Ще изпробвам да пренасоча адреса. Не съм съвсем сигурна как точно трябва да стане. Ако може пишете...

magifig каза:
Нямаме рутер, директно чрез модема получаваме интернет. Ще изпробвам да пренасоча адреса. Не съм съвсем сигурна как точно трябва да стане. Ако може пишете...

Модем на Виваком ли?

За пренасочване на адреса направи следното:
1. Отвори файла host (с Notepad), който се намира в C:\windows\system32\drivers\etc\ и го редактирай по следния начин
2. Под реда 127.0.0.1 localhost добави следните редове
127.0.0.1 facebook.com
127.0.0.1 www.facebook.com
127.0.0.1 https://www.facebook.com/

magifig каза:
Да. Модемът е на Vivacom

От там също можеш да филтрираш. Ако искаш мога да ти дам паролите за достъп до модем-а

Back
Горе