Малко помощ за едни бутони

Foka

Registered
Значи вижте менюто в този сайт http://laf4e.redpicasso.com/ и от сега ви казвам,че аз съм направил само горния бутон горе,че немога да правя хубави апък искам като долните Форум и Скрийншот да си направя и другите бутони Начало, За играта, Файлове и Играта Значи искам бутоните да ми кажете как да ги направя същите със същите цветове и същия шрифт чрез фотошоп разбира се.В момента се уча и затова ви моля да ми помогнете иначе не обичам да оля другите да ми помагат или да ми свършат работата и давам +1 на този който помогне :)

Foka каза:
Значи вижте менюто в този сайт http://laf4e.redpicasso.com/ и от сега ви казвам,че аз съм направил само горния бутон горе,че немога да правя хубави апък искам като долните Форум и Скрийншот да си направя и другите бутони Начало, За играта, Файлове и Играта Значи искам бутоните да ми кажете как да ги направя същите със същите цветове и същия шрифт чрез фотошоп разбира се.В момента се уча и затова ви моля да ми помогнете иначе не обичам да оля другите да ми помагат или да ми свършат работата и давам +1 на този който помогне :)

514260_orig.jpg

514261_orig.jpg

514263_orig.jpg

514264_orig.jpg

514266_orig.jpg

514268_orig.jpg

514275_orig.jpg

514278_orig.jpg

514279_orig.jpg

514281_orig.jpg

514282_orig.jpg

514283_orig.jpg

Той нямаше предвид такива иска да имат иконки пред текста и да са без фон само иконка и текст :)

SuCcEsS каза:
Той нямаше предвид такива иска да имат иконки пред текста и да са без фон само иконка и текст :)

Чети бавно м/у редовете

Имах друго предвид искам всичко да е като бутоните Форум и скрийшнот не като начало Ето ви бутоните всичките така искам да изглеждат с този фрифт и цвят само да бъде променен текста като казах по горе.Надявам се че ме разбирате Ето ги и бутоните ЦЪК

SuCcEsS каза:
Аз пък си мислех че иска нещо такова
forthegame.gif

Нещо такова ама да е с онзи шрифт и онази големина

Ако може и този бутон
login.gif
да го направите да пише Вход със същия шрифт

Браво hapa Много ти благодаря сега ти давам точката заслужи си я даже заслужаваш две ама не дават повече от една и пак мерси много :)

Foka каза:
hapa каза:

Да точно така браво супер обаче не е същото като другите от файла обаче ако можеш да довършиш и другите и на тях да са различни иконите и да съвпадат тези икони с текста и на тях да пишеФорум,Скрийншот,Файлове,Играта,За играта само тези да ги има със съответката иконка намираща се във архива по горе :)

514584_orig.jpg

514585_orig.jpg

514658_orig.jpg

514662_orig.jpg

514704_orig.jpg

514701_orig.jpg

514735_orig.jpg

514731_orig.jpg

514742_orig.jpg

514744_orig.jpg

514757_orig.jpg

514758_orig.jpg

514601_orig.jpg

Може ли да ми дадете някъде урок зада се науча да правя абсолютно същите текстове за да си направя едни такива бутони

Back
Горе