L lubo91 Registered 26 Март 2007 #1 Бих искал някои с "Opera" или "Firefox" да влезе на адрес www.solarsistem.data.bg и да ми каже как се вижда саита. Благодаря предварително.
Бих искал някои с "Opera" или "Firefox" да влезе на адрес www.solarsistem.data.bg и да ми каже как се вижда саита. Благодаря предварително.
M morkov4o Registered 26 Март 2007 #2 Здравей! Отворих го с firefox и какво да видя - един черен бекграунд и някво бяло прозорче, в което не излиза нищо ... Може да е заради интернета ми но не ми се вярва ..
Здравей! Отворих го с firefox и какво да видя - един черен бекграунд и някво бяло прозорче, в което не излиза нищо ... Може да е заради интернета ми но не ми се вярва ..
L lubo91 Registered 26 Март 2007 #3 Флаш плаиер имаш ли може да е от тва,а ако не е от тва моля някои да ми каже как да го оправя.
L lubo91 Registered 26 Март 2007 #4 Ааааааа сетих се като пак прочетох писаното.Изчакаи малко и на мен ми го отваря малко бавно.
P PoDMaTRiX Registered 26 Март 2007 #5 Черен фон + бял квадрат. Имам флаш плейър, просто ти бъркаш някъде
H HunteR Super Moderator 26 Март 2007 #7 На мен ми тръгва някаква планета с пише лолдинг и някакви си там звездички Иначе ми харесва как е направено :roll:
На мен ми тръгва някаква планета с пише лолдинг и някакви си там звездички Иначе ми харесва как е направено :roll:
L LiRiX Registered 27 Март 2007 #9 това нещо е адски тежко. Поразпитай в форума за флаш как да си оптимизираш изображенията.
E E398 Registered 27 Март 2007 #11 При мен и с двете се отвори и си изглежда както трябва, но зарежда наистина ужасно много. Иначе темата ти не е за тук ама карай
При мен и с двете се отвори и си изглежда както трябва, но зарежда наистина ужасно много. Иначе темата ти не е за тук ама карай