Малък проблем

E398

Registered
Вчера форума ми спря за 5 минути с MySQL Error и се появи, което се получи 100% от хоста, но както и да е. След 5 минути като се оправи мненията на форума станаха така:

Нашите потребители са написали 16808892 мнения в общо 16780349 теми

Което както се сещате е просто невъзможна цифра. Та искам да попитам как да ги променя тия цифри, защото наистина ме дразни така. Ще променя цифрите с цифрите от кеша:

http://209.85.135.104/search?q=cache:ZIXrPusEuDoJ:www.smartphones-world.com/forum/+smartphones&hl=bg&ct=clnk&cd=4&gl=bg

Оф .... Много помогна ;) Нали точно това питам къде в дата базата ... И аз мога да си помогна до толкова ...

E398 каза:
Оф .... Много помогна ;) Нали точно това питам къде в дата базата ... И аз мога да си помогна до толкова ...
нямам инсталиран форум и немога да ти кажа къде точно но би трябвало да има таблица за "ТЕМИТЕ" и там влез и намери по ИД онзи форум дето на него има най много мнения и го отметни и избери "РЕДАКТИРАНЕ" и напиши колко са и готово...супер лесно

E398 каза:
за да стигнеш до базата с данни трябжа да влезеш в нея през phpmyadmin тоест отжаряш един explorer и пишеш http://"IP адреса на който се намира базата"/phpmyadmin

ако базата дани се намира на твоя комп ще написаното трябжа да изглежда така: http://localhost/phpmyadmin
и след като си намериш базата турсиш таблица на име phpbb_posts там трябва да са поместени всички мнения във форумите

Явно разбирате страшно много "помогналите" до тук, айде моля ви като ми видите вие темата я пропуснете, става ли ?

MontefuckeR да забелязваш, че изобщо не разбираш как да ми помогнеш, а пишеш общи неща ? "Супер лесно", супер лесно, ама неможеш да помогнеш, нали ? Невиждам защо като си некомпетентен пишеш ... Ако беше супер лесно щях да съм го направил и сам и нямаше да питам.

Втория човек, който писа, пич, да забеляза, че въпроса ми няма нищо общо с това, което обясняваш ? Знам как се влиза в PhpMyAdmin и знам, че оттам се оправя. Въпроса ми е като съм в базата данни на форума ми в коя клетка да вляза, къде се намира информацията за тези числа. И не питам как да променям мненията във форума, а как да променя тези числа:

Нашите потребители са написали 16808923 мнения в общо 16780355 теми

Айде моля ви като неможете да ми помогнете не го правете. Мерси.

Надявам се някой по-компетентен да помогне.

Нещо не ме разбираш какво искам.

Както и да е, мерси и на двамата, въпреки това, но открих, че се е бъгнала една Суб-Категория и оттам идва проблема.

E398 каза:
Нещо не ме разбираш какво искам.

Както и да е, мерси и на двамата, въпреки това, но открих, че се е бъгнала една Суб-Категория и оттам идва проблема.
аз още с влизането видях, че един форум ти се е бъгнал и от там ти отчита мненията... затова ти казах така все пак как го оправи?

Не, оправена е.

MonterfuckeR ами просто я делнах суб-категорията и я направих наново. Незнам защо се е била бъгнала така, но не я бях забелязал ... Нещо най-вероятно като съм я правил се е объркало в БД-то.

Back
Горе