Маратонки Nike

Angry

Registered
Във вторник си вземах едни маратонки на Nike чисто бели, но днес забелязвам, че са започнали да се драскат на места и се чудя дали да си взема бяла боя или да се опитам да ги върна? Все пак маратонките са 160 лева не са евтини.

П.С: Приятели ми казаха, че това нямало общо и от гаранцията няма да ми ги сменят.

не си само ти взех си пума 140 лв с намаление,черни с бели ленти,само дето къде е по-остра маратонката са се получили бели кръгове все едно е изгорено с нещо или обелено,но всъщност не е така,опитвах се с какво ли не да махна тези неща но не стажа :o

Аз си взех бял adidas porsche design с червени ленти.
Още не съм го обувал, надявам се да не стават такива неща.
Но все пак какво имаш предвид под драскат? От самосебе си или са изцапани или ? :)
А доколкото това със боята ми се вижда лоша идея :)

Angry каза:
П.С: Приятели ми казаха, че това нямало общо и от гаранцията няма да ми ги сменят.

Отиваш в магазина и правиш скандал ... Доколкото разбирам и седмица не е минала от закупуването ... не става така. Освен ти да не си ги пазил, ...
А после купувайте скъпи "Найкове" ... :roll:

Имам един приятел купи си лакосте и на 1 седмица ги одраска отиде в магазина да ги връща, но не му ги приеха и се принуди с коректор да ги маже изобщо не си личи.

Angry каза:
Ужас направо повече няма да си зимам Nike особено бял...
Да ти кажа всички бели обувки са еднакви не ги ли пазиш край ! :)

Имах едни много добри обувки и след година носене оня ден ги приготвих за меткане в коша въпреки, че реално нищо им няма освен боята отпред е надраскана .

Понякога още в началото се надраскват марковите обувки или маратонки и кофти.
Случва се.
При теб за една седмица. Гадно е.

Аз отдавна не съм боядисвал обувки ( а за маратонки въобще).

Маркови обувки може да се носят година без да мръднат и да изглеждат чисто нови само с безцветно лустро отгоре.
Но ако се надраскат вече са "чао" според мен.

Ако искаш да си боядисваш обувките купи си черни специално за боядисване
и си ги носи.

Но ако искаш "готини" има риск.
аз си купих ... сини ... :) кожени обувки преди 6 месеца и все още са "живи" въпреки, че
ги нося почти всеки ден.
Няма боядисване според мен ако стане нещо и знам, че рано или късно ще станат за коша ама поне мерака ми беше голям да ги нося.
Най-гадното е, че обикновено такива обувки са много качествени и е ти става кофти да ги метнеш в коша само, защото са надраскани, а реално никъде другаде не са мръднали.

Имам и маратонки бели адидас. Супер "готини" но само в спортен център ги ползвам и вече година са чисто нови.

Взимах си само tommy hilfiger, hugo boss и adidas, но сега нямам такива пари и реших да пробвам Nike и съм много разочарован. Вече си взех adidas и не съжелявам. И все пак, ако някои иска да си вземе оригинални маратонки за над 100 лева да се замисли дали да си вземе бели :wink:

Angry каза:
Взимах си само tommy hilfiger, hugo boss и adidas, но сега нямам такива пари и реших да пробвам Nike и съм много разочарован. Вече си взех adidas и не съжелявам. И все пак, ако някои иска да си вземе оригинални маратонки за над 100 лева да се замисли дали да си вземе бели :wink:
Амииииииииии.
И белите са яки да ти кажя :)
Аз останах неска доволен =p

Angry каза:

tommy hilfiger - обувки за 250 лв, уж се водят есен-пролет, а ги носих октомври до март, не са мръднали! сняг, вода, че и топли. Манете ги тия НАЙКОВЕ :D

Back
Горе