Меню

The_Killer

Registered
Как да синаправя такова меню като на фифата за сайта помогнете плс ;)
4841-menu.JPG

Някой може ли да го направи или да ми обясни по подробно как да го направя. Пробвах с тази програмка но нещо не се получава...

Ами най-лесния начин за мен е: правиш си менюто с всички ефекти на Photoshop, после го режиш и накрая го сглобяваш със CSS

П.П. Ако искаш може и на Flash да го сглобиш след като го изрежиш, за да е по ефектно

Лошото е че съм зле с javascript-a и photoshop-a пък с flash-a хич ме няма :oops: плс ако някой има свободно време и може да ми го направи ще съм много благодарен +1

Пич това се прави или на фотошоп иили на флаш.. А ако има някфи ефекти по това меню на фифата --> флаш определено

Rado каза:
Пич това се прави или на фотошоп иили на флаш.. А ако има някфи ефекти по това меню на фифата --> флаш определено

Еми можеш ли да ми го направиш на фотошоп ефектите са тва дето като се даде на бутона с мишката се сменя цвета на самия бутон и на текста, а иначе е някакво полупрозрачно това нз как става...

Ох трябват ти всички картинки и после само с CSS ги наслагваш.
Една картинка за нормално състояние , една за ховер, една за активно състояние и после чрез CSS задаваш.Аз не разбирам от фотошоп --> питай в раздела за фотошоп.

Back
Горе