Мнение за Дизайн(мой)

На мен ми харесва. Супер е. Браво!
Една препоръка само. Остави малко повече разстояние отгоре и отдолу между блокчетата.

На тия рендери(хората им заяви 1 blur eфект да не си личи бялото толко много :) ) И намали малко текста...че сички ти текс изглежда като заглавие.

Хейдъра: Надписите се губят из тази шарения и тези фигурки, а те трябва да изпъкват.

Съдържанието: Отвратително е. Тези "Меню", "Новини" и "Реклами са доста големи и ми бъркат в мозъка от всякъде.

Фуутър: С по-големи букви не можа ли да го направиш? Фуутъра трябва почти да не се забелязва.

Като цяло: Цветовете са отвратителни. File -> New.

PoDMaTRiX каза:
Хейдъра: Надписите се губят из тази шарения и тези фигурки, а те трябва да изпъкват.

Съдържанието: Отвратително е. Тези "Меню", "Новини" и "Реклами са доста големи и ми бъркат в мозъка от всякъде.

Фуутър: С по-големи букви не можа ли да го направиш? Фуутъра трябва почти да не се забелязва.

Като цяло: Цветовете са отвратителни. File -> New.

Защо не си сложиш лупи? Как така се губят надписите?

@PoDMaTRiX има в предвид, че текста на логото се смесва с всичко останало... попринцип трябва повече да изпъкватекста от логото.

mania каза:
Защо не си сложиш лупи? Как така се губят надписите?

А ти що не вземеш да ми прочетеш мнението като хората а? Щот като гледам си голям разбирач... :o

Не съм разбирач, но не съм и КРИТИК.

Това са мойте предложения.А на автора на творбата щом му харесва може да си остане и така.

631687_orig.jpg

Back
Горе