G GaTio2 Registered 13 Ноември 2008 #4 ами и 2те са хубави ама за визитка трябва да се постараеш повече
R R3sp3k7 Registered 13 Ноември 2008 #5 Нито едно от двете много са прости и не са добри за визитки.Пробвай пак и разгледай други визитки първо :?:
Нито едно от двете много са прости и не са добри за визитки.Пробвай пак и разгледай други визитки първо :?:
R rxfeniks Registered 13 Ноември 2008 #6 Ако има само толкова много информация няма смисъл изобщо да ги правиш.... по-добре си принтираи само Skype името и го изрежи под формата на правоъгълник и си готов
Ако има само толкова много информация няма смисъл изобщо да ги правиш.... по-добре си принтираи само Skype името и го изрежи под формата на правоъгълник и си готов
K Kdo Registered 13 Ноември 2008 #7 нито една не е хубава имаш много за учене а не разбрах това графичен и уеб дизайн защо си го написал
P Philip Registered 14 Ноември 2008 #10 махни ефектите и центрирай логото в средата, например. така седи много самотно
4 4ef0 Registered 15 Ноември 2008 #12 И на мен не ми харесват кой знае колко, но ако трябва да кажа коя от двете повече ми харесва, казвам 2рата
И на мен не ми харесват кой знае колко, но ако трябва да кажа коя от двете повече ми харесва, казвам 2рата
B Beks Registered 15 Ноември 2008 #13 ако им покажеш такава визитка на клиентите те ще си помислят че това е човек при които не трябва да ходят.....
ако им покажеш такава визитка на клиентите те ще си помислят че това е човек при които не трябва да ходят.....