Мнение за два дизайна

Soul_Stealler

Registered
Първият дизайн е за малка частна фирма (Zlaten Vek).
Засега те казват че са много доволни от дизайна, но все пак искам и вашето мнение.
А другият ... вчера нямах нет и се чудих какво да правя.

zlatenvek.jpg

sunshine_web_design_studio.jpg

Първия е добре, обаче според мен не трябва да има 2 бутона с един и същ цвят :)

А на 2рия дизайн му вкарай малко стилове, bleding mods... :) попромени го малко стой като нафърляно.

Според мен добре си се справил :?: :?: :?:

първия го бива и то доста. има идея в него но нещо ме дразни в него. например тия шайби дето си ги сложил. направи ги по малки, и примерно в единия ъгъл не на цяло

а за втория - пълна отврат. като идея добре ама туй съчетание на цветовете е направо непоносимо....

SandPrince каза:
първия го бива и то доста. има идея в него но нещо ме дразни в него. например тия шайби дето си ги сложил. направи ги по малки, и примерно в единия ъгъл не на цяло

а за втория - пълна отврат. като идея добре ама туй съчетание на цветовете е направо непоносимо....
Кви шаиби ве санд :D това е зъбно колело..... А без него няма да е същото поне според мен де ...

trevata каза:
SandPrince каза:

Кви шаиби ве санд :D това е зъбно колело..... А без него няма да е същото поне според мен де ...

да де ... зъбни колелета....за мен са шайби.
според мен ако не са на целия панел ще е по добре. примерно закарй ги в някой ъгъл. щото като почнеш да го кодираш после ще видиш зор.
все пак това служи за фон на будещия дизайн и ще става мазало...

Back
Горе