Мнение за дизайн на лична страница!

gr1zzlord

Registered
Ето 1 опит за дизайн за личен сайт!Моля кажете вашите забележки и съвети!
http://i.data.bg/08/08/05/1088479_orig.jpg

логото изобщо неми допата, измисли някое по-красиво иначе като цяло е добре

Зависи, много е семпло. Хубаво е попринцип, но е много упростено. Ще е по добре да направиш блоковете с съдържание да изпъкват по добре с контрастиращи цветове. Разбирам че неискаш да си осложняваш живота с много сянки и заоблени ъгли примерно. Логото е само един текст, ако можеш добави и някаква картинка която да разнообрази логото и да е свързана с темата. Иначе е хубав дизайна но простичък :)

Знам че е простичък общо взето това ми беше целта нещо хубаво и семпло а относно логото ще го променя а останалите неща ще видя какво ще направя!

идеята с тия иконки и това как се подават е добра ама ти си я омърлявил с грозноват дизайн.
като цяло дизайна не е нищо особенно, не впечатлява
искал си да постигнеш простота , но не се е получило.
поиграй си още с дизайна, търси детайла в него

значи първия вариант повече ми харесва
но иконките смени ги
постарай се още липсват дитайли.

Текстовете "Някой от последните ми проекти" по-добре ще е да е "Последни Проекти", "Новият дизайн на личния ми сайт вече е факт" ако търсех дизайнер и бях влязъл в сайта ти, веднага щях да го затворя, не се пише "личния" ,а "Личният"..

Ами ето й малко критики по-дизайна:
1. Вкарай още малко цветове.
2. Каква подяволите е тази окона при текста "Gr1zzLoRd Design" ти сайт за ЦС ли правиш или Личен сайт? както и да е твоя си работа.
3. При новините дето е тая права чета добре, но под новината поне добави една картинка на която ще пише текст "Дата на добавяне, От и т.н." Защото след като го кодираш няма да стоят хубаво новините ;)

Ами от мен това..

Мене ако ме питаш е наистина ПРЕКАЛЕНО просто!
Обаче последното ти лого е по добро - много добра идея!
обаче другото е прекалено семпло - сложи повече орнаменти - Иначе имаш лек напредък - сложи на богото някоя картинка или нещо такова :?:

Back
Горе