Мнение за дизайн?

StormBreaker

Registered
Искам всеки да си каже мнението за този дизайн. Сайта се предполага, че ще е за игри, по-точно нещо като gamespot.com, само, че всеки ще може да добавя игри (след одобрение). Пускам темата, за да знам дали да почвам да правя сайта с този дизайн или да го сменям докато е лесно.

Бутоните ти изгреждат размазани заради качестото на снимката мисля

Натискате на снимката след като отворите линка към Data.bg и после трябва да ви се отвори САМО снимката --- пълното качество. Като е с разни други работи от датата им свалят качеството :wink:

Ето линка за 100% quality http://i.data.bg/07/04/25/343359_orig.jpg

Малеееее... От 10 минути гледам хедъра и немога да си му се накефа. Просто незнам от каде я добарах тая снимка с дракона. Ако сега трябваше пак да правя нещо подобно сигурно щеше да стане по-грозно :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Шрифта спейс ейдж мисля , че беше нещо не ми допада :( То не е сложно като дизайн на фш , но ти си гледй кода да ти е по - верен дизайна е приятен и ще се хареса и но обикновените юзери :wink:

И на мен шрифта не ми харесва. Моят съвет е да го смениш с някои лесно четлив серифен шрифт. Иначе е лек и приятен дизайн. Успех !!!

Back
Горе