Мнение за дизайн

Centrino

Registered
Здравейте. Това е втория дизайн с който се захващам. Може да ви хареса, а може и да не ви. Искам всякакви критики, препоръки, мнения и т.н. Разбира се помогнаха ми за него. Някой от рендерите в него са изготвени от maniq за което му благодаря, както и някой подобрения са от него. Искам да знам какво мислите за него. Дали цветовата гама която съм използвал е добра. Благодаря Ви. Ето го и него цък

Много оригинална идея (за уеб дизайна), но шрифтовете са неподходящи.
Когато стигнеш до кода ще има някои затруднения.
Сложи по-голямото меню някъде другаде, защото под сегашното му място остава голям участък който е свободен (освен ако не го запълниш).
Наклонената (нестандартна) картинка в горния ляв ъгъл създава илюзия че сайта е разхвърлен наклонен и т.н. Затова сложи подобна картинка в горния десен ъгъл или долния десен.
Успех!

Търсачката , някък си не стой добре.... някъква рамка ако сложиш ..., пробвай :)

pitbull666 каза:
Търсачката , някък си не стой добре.... някъква рамка ако сложиш ..., пробвай :)
Не мога много да разбера за каква рамка говориш :) но ще видя какво мога да измисля. А колкото до това че ще имам затруднения с кода... да прав си знам че ще имам докато сглобя дизайна ще видя голям зор. Шрифтовете ще ги измисля след като сглобя всичко с таблици и css и ще преценя кой шрифт би подхождал най-много. Аз дори смятам че css-a ще го сглобя в пъти по трудно от колкото да си направя динамиката. Но като му дойде времето ще видиме. Утре мисля да направя това което казахте и ще сложа да видите какво се е получило :) Благодаря ви за коментарите

Ето и последните промени които съм направил. Кажете дали така е по добре от преди и какви са ви забележките, защото знам че ще има такива.
Ето го и дизайнчето цък

Добре е дизайна браво ;) Оригинална идея.. Опитай се да го сглобиш без таблици.

Back
Горе