Мнение за дизайн

NewGuy

Registered
Здравейте искам да ви попитам какво мислите за това дизайнче искам да ми кажете как да бъде подобрено и какво да се добави или премахне.
nana.jpg

P.p. Първо е. :?:

NewGuy каза:
Здравейте искам да ви попитам какво мислите за това дизайнче искам да ми кажете как да бъде подобрено и какво да се добави или премахне.
nana.jpg

P.p. Първо е. :?:

Харесва ми ... ма мн реклами си сложил :)

Мерси няма да е така сложил съм ги на примерно място където ще има реклами неказвам че ще са толкова много :wink:

Какви са тези правоъгълници в хедъра...много грозно седят...ако там няма да има нещо друго ги махни :wink:

fena каза:
Какви са тези правоъгълници в хедъра...много грозно седят...ако там няма да има нещо друго ги махни :wink:
Просто съм задраскал имаше текст но съм го направил с copy и paste на infan view иначе няма да са там разбирасе как можахте да си го помислите :oops:

PoDMaTRiX каза:
Не става, прави едно File > New
Ти само да оплюваш на другите нещата ли можеш? Имам предвид не съм виждал нито 1 хубаво мнение от твоя страна да ми беше дал поне малко обяснение какво да едитна ами ти .... File > New не на всеки му се отдава това поне да ме беше посъветвал както трябва. Благодаря на останалите за предложенията и критиките ще ги взема под внимание :wink:

Ами явно не си чел всичките ми мнения, защото почти винаги давам критика. "File>New", демек и аз нз какво му е наред и да го почнеш на ново. Гледай онлайн галерии като [link] (доста може да научиш от тях. Гледай най-вече подредбата, а относно, че не всеки може, прав си, но има уроци и тук и в http://photoshop-bg.com

NewGuy каза:
zaheto каза:

къде къде го дизайна
На първия пост и на втория.

:) Извинявай ама бях малко ироничен :) Исках да кажа че дизайн не виждам в творбата ти. Съвет: чети и се упражнявай, чети и се упражнявай, чети и се упражнявай, и накрая пак чети и се упражнявай. Успех!!!

Back
Горе