Мнение за дизайн...

Th3MaN

Registered
Здравейте,
имах малко слободно време и реших да пробвам да направя някакъв дизайн да вида как ще се получи. Нямам голям опит в тази работа и не е кой знае какво но искам да видя какво ще е вашето мнение. :) Кажете какво не е добре и т.н. Иначе този дизайн го направих просто защото така ми хрумна не че ще права такъв сайт.

Ето го и самия дизайн.

desing.jpg

Ми браво :)

На мен ми харесва

mania каза:
Много ти е лесно на теб.Я направи ти един да те видим какво можеш. :(
Човека изказва мнение.... Може и да не може да го направи (аз мисла че може по-хубав) ама като не му харесва кво... и на мене не ми харесва, хедъра не е хубав и ония имитации на болтове не са станали добре, менюто е прекалено голямо....

ха защо бе аз мисля, че си го направил перфектно... само виж си оправи хеадъра... сянката на главният текс не е правилна, немисля че има смисъл от избеляване (opacity) на жената и много е ярко оранжевото... иначе като цяло евала много добре се е пoлучилo

trevata каза:
mania каза:
Много ти е лесно на теб.Я направи ти един да те видим какво можеш. :(
Човека изказва мнение.... Може и да не може да го направи (аз мисла че може по-хубав) ама като не му харесва кво... и на мене не ми харесва, хедъра не е хубав и ония имитации на болтове не са станали добре, менюто е прекалено голямо....

Защото не четете какво е написал човека , а само гледате картинката и бързате да го оплюете.Да го захвърли и да започне отначало е най-лесното.Защо не му кажете къде греши, за да поправи грешката си и друг път да не я повтаря.? Да ама не, Критици много.

Благодаря на всички за коментарите :) Утре ще го пооправа и ще го покажа пак. Ако имате още някакви забележки казвайте все още съм начинаещ и се уча та някой неща не са ми много ясни.

mania каза:
Защото не четете какво е написал човека , а само гледате картинката и бързате да го оплюете.Да го захвърли и да започне отначало е най-лесното.Защо не му кажете къде греши, за да поправи грешката си и друг път да не я повтаря.? Да ама не, Критици много.
....... :idea:

Тоя бордър под хедъра така не ми харесва, по-добре го направи като останалия около картинката или някакъв друг... Футъра го направи по-малък, и да не забравиш менюто :P

Ето преправих го малко вижте какво се получи. Ако нещо не е така казвайте...

re_desing.jpg

Със това мнение исках да кажа че може да се постарае и повече и mania ако искам мога да направя и много по-хубав дизайн но на мен не ми трябва дизайн такаче... просто одеве не ми се пишеше и затова по набарзо!

SuCcEsS каза:
Със това мнение исках да кажа че може да се постарае и повече и mania ако искам мога да направя и много по-хубав дизайн но на мен не ми трябва дизайн такаче... просто одеве не ми се пишеше и затова по набарзо!

Че може по хубаво може тва е ясно. Тва първо е правено за малко време за 2 часа ако си поиграя 2 - 3 дни може да има съвсем различен резултат пък и съм доста зле така да се каже на Photoshop имам още куп неща да уча така, че според мен и тва е нещо. А иначе нищо не казвам за мнението ти защото всеки има право на мнение и си има вкус и т.н. и като не ти харесва няма проблем. Аз искам само съвети как да стане по добре какво е добре да се използва какво не как и т.н. просто го права това с цел да се уча... :)

Th3MaN каза:
Ето преправих го малко вижте какво се получи. Ако нещо не е така казвайте...

re_desing.jpg

Хмм сега мога да кажа, че се е получило по-добре :wink: радвам се че си зел полука от коментарите ни :) иначе и сега имам една забележка да не е без хич :twisted: сега забелешката ми е отново към сянката на текста... пробвай да я направиш с маска мисля, че ще се получи по-добър резултат иначе браво :)

Аз първо исках да не е сянка ама да стане като огледален ефект после реших че може и сянка да е но не знам точно как да го направа за да изглежда готино.

Back
Горе