Мнение за дизайн :)

Zion

Registered
Реших да почна да правя дизайни на ФотоШоп :) Можеби това ми е за 3-ти или 4-ти път и бих казал, че това е най-сполучливия ми дизайн, но се надявам за напред да ги правя по-хубави :) Другите не съм ги показвал но и не мисля защото не са кой знай какво.
Цветовете не са много подходящи за портфолио на момче но както и да е, и без това немисля да го кодирам. Ето го и него--->
pyportfolio.gif

Чакам мнения и критики :)

Ами наистина цветовете за портфолио са гадни особенно за момче и тая усмивка посредата стои доста тъпо, ама като цяло бива

Тези цветове изобщо не стават за уеб дизайн. Прекалено искрящи са. Всичко е хаотично, няма равни отстъпи. Надписа в хедъра е просто... Какъв е смисълът от тези четири миниатюрни полета? А още повече не намирам смисъл и от тази emoticon-ка в средата. Фона ти е под всякаква критика. Чудно ми е как ще го направиш с тези хаотични чертички отзад да излиза под браузер. И за следващия път да знаеш: Довърши го и тогава пускай.

debian каза:
Хех аватарчето ми :)

Това момче розово ли харесва?
Четете ли ?
Цветовете не са много подходящи за портфолио на момче но както и да е, и без това немисля да го кодирам.
:) просто пробно го правя.

PoDMaTRiX каза:
Тези цветове изобщо не стават за уеб дизайн. Прекалено искрящи са. Всичко е хаотично, няма равни отстъпи. Надписа в хедъра е просто... Какъв е смисълът от тези четири миниатюрни полета? А още повече не намирам смисъл и от тази emoticon-ка в средата. Фона ти е под всякаква критика. Чудно ми е как ще го направиш с тези хаотични чертички отзад да излиза под браузер. И за следващия път да знаеш: Довърши го и тогава пускай.
Аз повече не мисля да правя по него. А и какво да направя не съм казал че съм добър с ФотоШоп ! Уча се!!!

Е за какво ми се караш сега? Рано или късно ще се научиш, че критиката е много полезно нещо и трябва да я слушаш независимо от това дали ти харесва или не :)

Директен съм, да. Какъв е смисалът да се лъжем? Ще ти кажа, че е хубав и ти ще си останеш заблуден и няма да напреднеш значително. А друг е въпроса, че точно зареди такива лъжливи коментари има доста надути неандерталци.

Back
Горе