Мнение за дизайн !

jivak

Registered
Какво мислите да продължавам ли или не . Започнах ама ме премарзя ако ви хареса кажете да го продалжа ако не го остаам !
ewaewa.jpg

Защо трябва да има текст отзад.. според мен би било по-добре без текста .. иначе ме кефи, продължавай :)

Това съм го сложил за да не го копират и да си го използват . Иначе е без това :D

Fr33style каза:
Защо трябва да има текст отзад.. според мен би било по-добре без текста .. иначе ме кефи, продължавай :)

Като за блог нещо неси подхожда по скоро портфолио , Относно това защо има текст.. това е зада не се краде..

jivak каза:
Това съм го сложил за да не го копират и да си го използват . Иначе е без това :D
pff ..
Сложи текст после и във фоотер-а..
После сложи една навигация и даи давидим .. Така празно мислиш че може се прецени нещо :roll:

Подкрепям @dashe. Кодирай го и тогава го покажи :lol: Иначе ми се струва доста нашарен, но като го завършиш може да си променя мнението! :?:

Пфф, тези заоблени ъгли и този шрифт?!?!
Малко поизправи ъглте, скоро ще стане като крък. Както и шрифта.
А да не говоря за пеперудката. Вобще не се връзва.

Пълен ъпсурт е да коментираме дизайни правени за 5 минути или от хора който са си инсталирали фотошоп преди 2 дена

Просто за мен това не е дизайн с тези водни знаци който не знам защо ги слагаш .... едва ли на някой му трябва дизайна ти

мммммммм наново батка. не е дизайн това...не знам от къде да почна с критиката.
а ако те "примързява" няма смисъл да се занимаваш

трозен като цвят и като подредба

На тоя простия дизайн , кое да му се краде?!? :shock: Че и така като го гледам ще го направя същия.

Back
Горе